Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je moj Heroj...Zdrav i ziv bio nam..
Srbin sam i pratim ovu pricu jos od sudjenja. Drago mi je sto sam dozivio da vidim ovakav rasplet, sretan sam k'o da su je meni napravili. Nek je sa srecom ljudino, u miru i blagostanju da prozivis, da ti djeca u toj kuci osjete sretnije djetinjstvo od nas. Gledaj samo neki potporni zid da dignes, ta kosina mi je sumnjiva.
Ovaj momak je samo jedan od hiljada i hiljada ovakvih teških prica koje su srpski genocidni teroristi uradili. Neka ti je sa srećom !
Sam nas opstanak je naša pobjeda ! Živ i zdrav bio heroju
Ziv i zdrav bio LJUDINO Nek te,od dana danasnjeg u zivotu SRECA PRATI.Da se,dace Bog,uskoro i ozenis.Tvoja sreca neka bude osveta onima sto su ubijali neduzne,misleci da ce na vasoj nesreci graditi svoju srecu.Ljudi svih nacija i vjeroispovijesti su srcem uz tebe.
jel ova kuca krivo stoji, il mi se cini??
Nazalost za ovog heroja nebi drzava ni znala dok se nije pojavio kod Hadzifejzovica tako da bi kucu jos uvijek sanjao. Ziv i sretan bio!
Drzavo ko Boga vas molim, ovakvim ljudima dajte zivot i vise su vec zasluzili, lijecitr nasu djecu i neka vam na prvom mjestu budu nemocni, siromasni i nasa djeca, krivo mi je kad vidim da za migrante izvdajate milione, koliko ste mogli oceva i majki obradovati i djece izlijeciti. Neka vas je sram.
I na ovoj kuci je neko uzeo pare.Ovo je vikendica ovo nije kuca.
braco mila nije to ni jednostavno gledati smrt u oci...ja bogami nebi moga to streljati ljude koji te gledaju i zadnja sansa si im ti...istuci ih ok..ali ubiti ,treba poslije zaspati. Koja sotona udje u ljude da djecaka stavis u red za ubijanje,ili djevojcicu snajperom gadjati...hebem vam mater svima koji opozivaju na ubijanje
😍😍😍
Sretno ti care