Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim novokomponovanim Sarajlijama je selendra sve sto je izvan njihove kasabe
kao prvo Bratunac nije selendra...kao drugo jadni vi zaista ste dokaz da je naše interno nezadovoljstvo ono što nas vodi u propast...ne voliš ljude oko sebe,ne voliš državu=sam sebe očima ne možeš gledati!!
ja bum maloga jusufa iz srebr.enice i vreli lonac stavio
Kada će više bh Srbi prestati slušati fašistu Dobricu Ćosića i podupirati njegove fiks ideje i namjere. žalosno je kako jedan narod može biti izmanipuliran i to godinama.
@franc kos.....bice ....na gy-zo-vima tvoje mame de-bi-lu !!!! Pazi samo da ti se ne obistini......nece vas cobani poslije toga sak ostati......kad zavrsi traktorijada !!!!! Ti ces smra-du nesto.....prosla su ta vremena......slijedeca tura je nasa......SIKTER !!!!!!
bice opet dani genocida
Kad je ta zabit i selendra najveca znala sta je kultura ???? Prikladnije bi vam bilo da obiljezavate dane genocida nad komsijama !!!! SIKTER
U Bratuncu Dani kulture a u Sarajevu Dani upucavanja i bodenja nozevima