Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bratic je jedan od rijetkih politicara u BiH kojem se moze vjerovati. Covjek odgovorno radi svoj posao, uvijek realan i objektivan i trudi se da Bosnjaci imaju svoje mjesto u RS pomocu razgovora a ne pomocu drame i nacionalistickog prepucavanja.
Ako ovako ustavni sud nastavi od RS neće ništa ostati !!! 😀😀
Pucnji u prazno...suplja za sirotinju (201km) koja sve vise jede iz kontejnera!!!
6. Izdati naredbu pripravnost Specijalnim Jedinicama i Jedinicama Armije BiH i patriotskim snagama. 7. Ovlastiti samo jednu osobu za obracanje u medijima nakon sto se ne ispuni tacka 5.
@LuciferovHram jel'moram u rat ako zagusti
Plan mjera 1. Osnovati Bosanski Patriotski Blok 2. Povuci se sa svih pozicija i ministarstava U BiH i Federaciji 3. Obustaviti sve novcane transakcije unutar BiH i vani 4. Postaviti kontrolne punktove na kriznim tackama i vrsiti strogu kontrolu ljudi i roba ( da ne bude banana u kamionima itd) 5. Izdati konacno saopstenje Ambasadama i OHRu da nema vise pregovora sa Dodikom i Covicem dok ne povuku zahtijeve i dok se ne smijene sa svojih funkcija
@LuciferovHram jel'moram u rat ako zagusti
Ne znam da li Vi koji nas predstavljate razumijete sta god i kako god odlucimo a da to jaca Bosnu i Hercegovinu a ne entitete oni ce krenuti u blokade i tako u nedogled 30 godina. Molim Vas da sad iskoritite to sto su oni napravili prvi korak i idemo do kraja sta god to bilo. Mora se napokon nesto uraditi, ovako vise ne moze i ne treba.