Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dole vlada!
ko da bi lopinger Nedzad osho s funkcije da vec nije nasho novo uhljebljenje...jako mudo i premijer i vlada. Te entitete treba ukinuti i uvest srezove ko u Titino doba. bar bi bilo manje nivoa vlasti=manje lopovije i IMT relacija.
\"nakro se... dovidjenja narode i hvala\"
Lijepo vam je prof. Kasim Trnka rekao, sta imate vise dumati - on ZNA i zato poslusajte njega, a ne levate koji su za pravo culi kad su kupili diplomu Pravnog fakulteta.
Hmmm...cudno. Ustav uopste ne predvidja mogucnost ostavke premjera. Njemu parlament moze izglasati nepovjerenje i njegovoj vladi...ali on sam NEMOZE podnjeti ostavku. Jako cudno kako sud staje na stranu ovim pol. mahinacijama. A Brankovic, u stilu prave kukavice bjezi sa pozirnice da ne bi dozivio jos veci blam da mu se uruci crveni karton ;) Problem je sto ostavlja federaciju u momentima kada je svjestan da ce ostavka napraviti krizu i dodatno baciti zemlju u nazadak. Malo je reci da treba krivicno da odgovara za sve sto je kriv ;)
Dobro bolan shvatili smo ebala vas vlada