Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo gosp. \"DUREX\" , tako je najbolje . 1. petak .................... cestitka , dzuma , skraceno radno vrijeme 2. nedelja 01.03. ......nikoga nije briga za praznik 3.ponedjeljak ............ ti ne radis kao niko od stoke sa BUDzETA i slavite 4.utorak .................... na posao Nazdravlje i (ne)sretan ti , kao i svim Budzetlijama praznik 1/3 dijela drzave !!!!
I mi slavimo Dan REPUBLIKE SRPSKE. Vi slavite dan RBIH koja UMRLA, uništena, nestala, pokojna, slavite dan u kojoj je Muslimanski narod napravio grešku i počeo rat. Ako vam se ne sviđa RS odvojite se od nas, može odmah.
sto je branki uranio sa cestitkama, garant ode na \"zasluzeni\" odmor za produzeni vikend.
@RS U KOJOJ DRZAVI ZIVIS MAJMUNE, a?, AJD RECI MI NJEN NAZIV....seljacino jedna zaostala!!!
@RS I ja tebi u usta seljačino zadrta.
\"RS\" mi bar slavimo drzavu u kojoj zivimo a ne nus pojavu kakva je P. C. zivite u ovoj zemlji a ne volite je zasto onda ne idete tamo gdje volite
Poserem ti se na dan nezavisnosti.