Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocu , hocu, zapravo necu, necu ... necu necu dijament suho zalto brijlante, ni safire nit rubine, samo brankovic nek vodi me....
DEMIR MAHMUTČEHAJIĆ OPRAVDAVA LOVU KOJU DIŽE. NI MENI SE NE SVIĐA, LJIGAV JE.
Ne znam demira, ali po onome sto vidim, mislim da je zaista pravi, posten momak, koji iskreno radi to sto radi. Slazem se da sve moze bolje, ali u ovom nasem drustvu, dobro je da postoji iko ko nesto tako radi... a mi se svi trebamo zapitati, gdje smo mi kad se te stvari desavaju?!?!?
Nema većeg idiota i kretenčine od DEMIRA MAHMUTČEHAJIĆA, FUJ!
Eeee da bog da nam grafiti jedini problem bili...
lopove de prodaj meni stan. dajem certifikate i zlatnog ljiljana. dajem i invalidninu od prosle i ove godine. @za maloumnike koji bi ljude u haps za pisanje ispravnog grafita: u sljedem ratu ja cu vam suditi. mamu vam petokolonasku
Ostavku, lopove....
Kako je on jadan.. Ne moze ni da spava od \"oraha u dzepu\". Grafit je okvalificiran kao teroristicko dijelo. Krasno... Zivjela demokracija. Mislim da je vrijeme za pocetak za jedan lijepi Gradjanski neposluh.
Mislim da nece jos dugo biti premijer.
Nedzo grobaru Jesi se dovoljno nafafo da dajes ostavku. Mamu ti papucarsku, usranu, seljacku. GNJIDO
brankovica i njegovih lopovluka je vise narodu dosta od lazi da je tunel uradio do nadalje,nista nije uradio,i gdje je god dosao,napravio je haos,neproduktivan jalov politicar,koga nebi pozelila,niti jedna dtzavani narod.njega narod nije ni birao,STVARNO NEKA IDE,NAROD GA NEVOLI,PA CAK USUDJUJEM SE RECI DA GA I JAKO MRZI....
Sta mi to hocemo od jadnog,napacenog bijednika Brankovica? Covjek kupio stancic od 200-tinjak kvadrata,PO ZAKONU,koji dozvoljava da bijednici ko on plate 900 KM m2!PO ZAKONU! Mamicu mu kvarnjacku,sve ce da iskaslje,do zadnje pare,bijednik koji je veci neprijatelj ove zemlje,nego i Karadzic i Mladic skupa. Misli,dace ostavku i zbrisat u Sloveniju,kao da nista nije bilo??? E,nece moci,bijednice od premijera... Ovaj put si se preracunao...U R goin\' DOWN!!! ZELIM TI DUG ZIVOT I TESKU BOLEST,nedzade brankovicu.
Pa ljudi, ne daju nam vise ni na internetu da budemo slobodni... i ovdje su poslali svoje placenike da smiruju stvari i stavljaju sve pod tepih.... Ali ne mogu oni naplacati koliko mi mozemo podrzati i zato: samo naprijed!!! gazi stoku lopovsku!!!!
http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7783640.stm \"China is using an increasing number of paid \"internet commentators\" in a sophisticated attempt to control public opinion\" Malo su me gorenapisani komentari potsjetili na ovo
Dobro ljudi kazu: \"Sam se prepoznao\" A kad mu je tako tesko sto vise jednom ne dadne tu ostavku pa da konacno dahnemo dusom.