Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !!!!!!!!!!! Bas je sve isto samo njega nema. Pojedinci kude dok neki i hvale, a gdje je tu sredina. Ako vec kudite nije nuzno da psujete, oni koji hvale takoder psuju ovima koji kude. Hvale vladu kako je za mrvicu povecala penzije i ko fol invalidima nesto dobro ucinila, halo invalidima. Jel to ona vlada koje je nedavno sebi podigla place za 100%, jel to ona vlada koja je prosle godine potrosila 15 miliona KM-ova na dnevnice a vecina ih ima stan u Sarajevu(samo sto se vodi na tetki ili tako nesto), jeli to ona vlada koje je rekla ce isplacivati invalidnine samo invalidima koji imaju stepen invalidnosti 90-100%. Jeli to ona vlada u kojoj ucestvuje pomenuti gospodin koji nezna kako je dosao do vlasnistva stana na ciglanama niti kojiko je platio isti. Jeli to ona vlada koja razmatra smjenu zamjenika SIPA-e zato sto je predao dokaze tuzilastvu, zar mu to nije posao. Treba smjeniti direktora SIPA-e a ne zamjenika.
ZLATNI LJILJANE....LOPOVE....VRATI STAN
@REALNOST posto si pitao sta bi se trebalo uraditi evo : 1. Smanjiti premijersku i plate ministara na nivo adekvatan bruto nacionalnom dohotku drzave 2. smanjiti place svim ostalim sluzbenicima federacije tako da njihov prosjek bude na nivou prosjeka fedaracije 3. smanjiti ili ponistiti sva davanja za sehidske porodice, a njima ponuditi poslove koji bi se otvorili novcem koji im godinama izdvajaju 4. organizirat banku iskljucivo za potrebe socijalnih slucajeva i boraca kojim bi se omogucili nisko kamatne stope za njihove biznise 5. odgovoriti i ponuditi dokumente za sve transakcije ze koje ga optuzuju od predaje Energoinvestovih sistema pa do zeljeznica FBIH koje je doveo do sloma 6 ako smo vec godinanma taoci islamske deklaracije , onda bar idite u arapske zemlje i preotimite poslove koje uzima Srbija i Hrvatska i donesite ih BH firmama .... itd itd ...
to je narodu borba dala da imaju mlado-muslimane za premijere
PA STA STE OCEKIVALI DA ONAKAVOG UHLJUPA ,MISLIM DA MU IME POTPUNO ODGOVARA,DA MOZE BITI CASTAN ,PA KO GA HVALI DA JE OD STRUKE I DA VRIJEDI NESTO ISTI KRIMINALAC KAO I ON SAM STO JE ,BICAKCIC POKRIVA BRANKOVICA I OBRATNO JEDAN DRUGOM DIZU REJTING,JER NIKO DRUGI I NE BI TO MOGAO UCINITI,PA AKO NISTA BAR IN JE JEDNA STAVR ZAJEDNICKA OBOJICA SU IVISE NOGO RUZNIH FACA SRECA PA NE MOGU KUPITI NOVI IZGLED, DA SU ISTI SAMO SE TREBA PRISJETITI DA JE EDI(EDHEM BICAKCIC) SVOJEVREMENO DOBIO ZABRANU BAVLJENJA SVIM JAVNIM DJELATNOSTIMA ILI TAKO NESTO,KAKO SU TO NOVINARI OPISIVALI SAMO BI KUPUS JOS MOGAO UZGAJATI PA NIJE NI CUDO DA JE ZAVRSIO U IZ NIGDJE DRUGDJE GA NECE ,IMA ON JOS BISERA SAMO CEKAJTE SVE DOLAZI POLAKO ALI SIGURNO, A I IZ JE IZABRALA KO CE BITI NA FUNKCIJI PRESJEDNIKA SABORA ,PA I TREBAO IM JE JEDAN TAKAV KOJI SE RAZUMIJE U LOPOVLUKE
REALNOST....ENTEROKOLITISU HRONIČNI.I NAUČI PRAVILNO KONTEKSTIRATI POJAM SELJAKA,ENTEROKOLITISU (PROLJEVU)
@ xzpx hahahhahahahah prejakoo, hahahhaha
Lopina.
Tihić puca rafalno a do maja nisu isključeni ni pravi oružani sukobi.
REALNOST...povraća mi se od tebe...bljutav si i previše....
Opet isto , SELKJAČINE DA ČUJEM PRIJDLOGE,,,, Šta biste uradili da ste na njegovom mjestu???? ne znate jer ste glupi sve što vam je u glavi je glupi Bakir i emisjija 60 minuta.. Evo vam još malo realnosti, ovaj seljak sto gore govori vjerovatno je neki glup tip koji nema pojma ni o čemu, eeeeeeeee čuj Branković donosi zakone, seljo Branković ne moze donijeti ništa bez cijele saglasnosti vlade(to znaci dok ne prodje na parlamentu(naravno ne znaš ti ni šta je parlament ni kako to ide)) uglavnom skontat ces valjda nekad.......i dalje čujem samo neke optužbe koje je npisao seljak Bakir i emisjija 60 minuta...........to kolko je on uradio za borce dovoljan je dokaz da je prvi ljudima omogućio primanja ako su ne zaposleni.......No, da čujem prijedloge seljaci, naravno nema te ih(gledajte emisiju 60 min i uživajte u primitivizmu,hahhahah)??????????????????
U ZATVOR LOPOVE U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR
Dok je Bičakčić živ Bošnjaci će da pate. To je najveće zlo bošnjačkog naroda! Dok je bio istaknuti SDA kadar, kriminal je cvjetao, svi su se namirili, a sjetite se malonogometnih utakmica sa HDZ kadrom koji je većinom sada u Haagu! Sada se Bićo uvalio u IZ - kud većeg kriminala u IZ, pa se i Reis politički aktivirao jer je dobio vjetar u leđa. Bičakčić je zlo, a zlo se vratilo na zadnja vrata. Nije njega djabe Visoki predstavnik smijeni, ne da se bavi politikom, već da bilo gdje radi! A IZ-u i Reisu je podoban. Toliko i o Reisu. !
pa jeste li normalni??? REALNOSTI su u pravu, zar niste culi covjeka kad je rekao da je sve uradio po zakonu??? on je pozakonjen covjek! Sve sto je on stekao je bilo po zakonu... Dok je drzava propadala, rat, dejton, anabelski period, 98 - 00 nista bolje, sve je ove epohe nas dragi premijer prosao s nama - ljudima BiH; jedina razlika je sto je on, za razliku od nas koji smo gladovali (ili u BiH ili u dijaspori) on je zaradio milione PO ZAKONU, nema sumnje da je po zakonu, kad ga je on kreirao! Bilo je legalno ukrasti njegovim borcima milione sto su davali razni princevi i PMaterine. Eto vidite, nas premijer je PRAVA OSOBA! Sve sto je pokrao on je pokrao PO ZAKONU!!! i nemojte molm vas vise pisati kad niste upuceni, samo kritikujete postenu osobu, koja sve radi po zakonu... Drzi se Premjeru po zakonu, ja cu te, po zakonu braniti kad dodju moji prijatelji da ti jabuku stave u usta pa na razanj, takodjer po zakonu!! Zivio Zakon Zivio Premijer (po zakonu...)
Ovog Brankovica lopova treba konacno zatvoriti i dati mu dozivotnu lopovsku...