Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ .... ne malo nego dobro cini mi se :)))))))) haj ako nista od njih barem su humoristicni :))) @ dino - prvo se informisi do kraja tj. DA ostavka radi Suljinog uspjeha na kongresu al mu je Suljo trazio ostavku zbog optuznice. Nije to bilo tako davno, da se to izguglat:) Nadji vjest kako je Suljo reagovao po obznanivanju optuznice i sta je trazio (ostavku) i zbog cega (zbog optuznice). Dakle jako jako sarkasticna izjava OHR-a :)))
ovo je divno...treba ga i pohvaltiti što se nakro, obezbjedio unuke (joj, uvijek zaboravim- napravio tunel g-din inžinjer- ko da ga je on kopo)...evo prevoda teksta sa ljigavog trećerazrednog kvazidiplomatskog: \"Nakon što je za privatnu korist, a na štetu građana, do kraja iscjedio sve što je mogao iz funkcije koju je obavljao, Branković je odlučio dati ostavku što je zaista krajnje odgovoran i moralan čin i za svaku pohvalu, pošto neki, iako su se i više od njega nakrali, još uvijek odbijaju da odstupe sa vodećih političkih funkcija u državi.\"
Poptisujem predhodni komentar
Ovi iz OHR-a su fakat dangube a da stvar bude gora placeni su kao da izmisljaju novi svijet. GO HOME papci - MAGLU NE KUPUJEMO
a boze sacuvaj ja izjave ovog OHR pa oni su za haga ko i ovi lopovi
STA JE POKAZAO?????????? TAJ COVJEK BI SADA TREBAO DA JE U ZATVORU!!!!!!!!! ZASTO BRANKOVIC NIJE U ZATVORU???
Da je Bakir pobjedio nikad on ostavku nebi dao!!!papak pravi!!!
koliko je ovaj ohr smijesna institucija pokazuje ova izjava , kao da je podnio ostavku zbog optuznice , a nek zbog rezultata kongresa ...
Podjebava, upravo tako. Pa što ne podnesu ostavke svi protiv kojih se vode sudski postupci. Na drugoj strani valja i Čović i Dodik. Malo previše seru.
poštuje standarde ponašanja\'!! hahahaaha
jel ovo i OHR malo podjebava :)