Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi on mogao sprijeciti ista kad ne donosi on odluke, nego Vlada. Dajte se informirajte tko sto radi pa onda iznosite misljenja. Da, trebali bi svi izgledati odmorno kao da su taman dosli s odmora. Doduse, slazem se da nausnicu treba maknuti.
Pa ovaj da ima u glavi izvadio bi onu seljacku nausnicu iz uha! Jednom nogom u grobu, vec izgleda kao les a glumi nekog pankera sta li ... UHHHHH majko sljam do sljama! Osim toga slusala sam ga na TV-u i prvo sam po prici zakljucila da je olos, a zatim i po modnom mu dodatku koji je fakat neprimjeren covjeku na takvoj poziciji
Branković opet krši Ustav, po Ustavu FBiH, kada mjesto premijera ostane upražnjeno, oba zamjenika vode Vladu. Znači Bevanda i Grahovac postaju v.d. premijera. I nema Branković šta koga ovlašćivati.
kakav je on ministar finansija kad je dozvolio da mu kuca tj. vlada federacije bankrotira. nije bilo njegovo da upozorava vec da ucini sve sto zna i moze da sprijeci. ocito nije bio u stanju. ne, on sjedi i upozorava :)) da nije tuzno bilo bi smjesno. i gdje je odgovornost, vlada u kojoj je dopremijer bankrotirala, ministar finasija ocito nije dobro radio posao i trebao bi dati ostavku.
Bevanda je u talu sa Brankovicem... Ovaj ga je ostavio da pokupi lovu koju on nije pokupio... Brankovic je uzimao 20%, a Bevanda uzima 30% i 15% daje Brankovicu... Pitajte samo neku firmu sto je poslovala sa vladom Federacije i pravila im autoputeve, zgrade... Koliko im je trazio Brankovic, Bevanda i ostali hostapleri... Posao ne mozes dobiti ako njima ne das procenat... a to je bilo od 10% pa do 40% vrijednosti prijekta... Ma sve bi ja ovo na MARIN DVOR i povjesto za bandere...
Bevanda je jednici covjek u Vladi F BIH kojem ja vjeruja. Od aprila prosle godine ponavlja da ce Federacija bankrotirati i i da se lova daje neselektivno - niko ga nije slusao.
jel on bolestan? nešto mu ne vakja sa facom...sekunda..to je njegovo lice XD izgleda kao zombi :/
Odkuda Tihicu 4 stana, Lagumdziji 3 u Sarajevu 2 u Beogradu ii kuca na moru. Treba ispitati i Brankovica i Lagumdziju i Tihica i ostale, sta su imali 95. a sta 2009?