Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svetac pravi! Vrati stan Lopove!!
Ovo je nista sta ce i on i njegova partija da plate... Samo polako, svi ce poloziti racune!!!
Jeremy, poljubi me u pakshu!
Stvarno ste jako duhoviti.
Pa sta hocete od mene? JA sam vam napravio tunel!!!!!
Hahahahahahah--- sta je za njega 10 000km.. Sitnica.. Brana je to, najveci BiH kriminalac..
@loki: bash ! koji je ovo kokoshar (ovaj sa foto gore) .
Ma šta kazna 10.000 Km , ovome treba kao i svima drugim lopovima oduzeti sve što su pokrali za ovih 10 i više godina,treba im ostaviti samo ko penzionerima i ovimradnicima na čekanju pa neka vide kako je po njihovim zakonima živjeti.Mnogi su nevini otišli na Goli Otok ali za ovakve naše sadašnje političare i Alkatraz je mala maca.
Sjeme mu se zatrlo!
SJAJNO, IPAK POSTOJE ZAKONI KOJIH SE SVI MORAJU PRIDRZAVATI. JA SE ISKRENO NADAM DA POMENUTI GOSPODIN NIJE U SUKOBU INTERESA. TO BI BILO STVARNO GROZNO DA JEDAN PREMIJER TAKO NESTO URADI. AKO SE DOKAZE TO CE BITI ZAISTA SKANDALOZNO.
Nisaaaam jaaaa, ja samo po zaaaakooonuuuu
Sve je jasno i sve se zna...