Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vjerovati kakav ste vi ignorantski narod. Čovjek s nickom \"ne seri\" je napisao kakvi su zakoni i kakva je procedura izbora predsjednika CIK-a i komentar ocijenjujete kao negativan dok čovjeku s nickom \"opa\" koji nema pojma o Izbornom zakonu BiH dajete pozitivne komentare mada piše ratno-huškačke gluposti??? Kakav ste vi narod kada neznalicama plješćete? Pa nije čudo da intelektualci bježe iz ove zemlje u kojoj samo neznalice prosperiraju. Katastrofa!
Glasanje se vrsi tajnim putem i provode ga clanovi CIK-a (njih sedam). Ireni je ovaj mjesec istekao mandat od pomenutih 21 mjesec i dosao je red na srpskog clana predsjednika.
da malo vishe citamo, a malo manje lupetamo gluposti bilo bi nam dobro. Ovako, ne moze gore. Clanove CIK-a bira Predstavnicki dom Parlamenta BiH na mandat od sedam godina. Po dva clana iz konstitutivnih naroda i jedan iz reda ostalih (7 ukupno). Eh sad po jedan clan konstitutivnih naroda i jedan clan ostalih u tih sedam godina mogu biti predsjednik CIK-a i izabrani na mandat od 21 mjesec.
Opa, Zlaja, znači, svidio i CIK 1/1! Ode mrska Irena koja nije radila ništa drugo osim što je ukazivala na kršenje zakona od strane Moona i njegovog majmoončića Inzka, te SKPR (Stranke za kumove, prijatelje i rodbinu), pljačkaša & atentatora (Lojanovići) i Hrvatske stranke poturica (HSP). Stvarno je dobro što je smijenjena, sad će državni udar koji su izveli gore nabrojani postati legalan i zakonit.!