Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@horror 02.08.2010. u 10:07 da su srbi i hrvati genocidasi, ti sad ne bi pisao ovaj komentar. imali smo kapacitat da bukvalno nestanete sa ove planete. zato psssstt !! @@horor Jedno od rijetkih priznanja o vojnoj inferiornosti Srba u zadnjem ratu.Tu činjenicu Srbi kriju ko zmija noge a ti si to ovim svojim komentarom priznao.Uredu. PS.samo to više ne važi,da se zna.
Branimir \"Glavic\" hahahahaahha P!ck@ obicna koja nema mud@ da stane iza svojih dijela. Ne znam samo kome on moze biti uzor u bilo cemu?!
Ovom psihopati i mostrumu što prije ponuditi dvije opcije: Zenica ili deportacija u Hrvatsku. Šta mi sve trpimo ovdje... @horror Misliš SVI Hrvati i Srbi? Koji si ti paćenik
da su srbi i hrvati genocidasi, ti sad ne bi pisao ovaj komentar. imali smo kapacitat da bukvalno nestanete sa ove planete. zato psssstt !!
gdje god su zrtve treba PRAVDA da pobjedi... hrvate i srbe PRIZNAJTE da ste genocidasi.....