Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno FENA ! Cudno je kada ne prenosite tu vijest,ali ne potpunu! Izostavili ste Orica,koga je takodje pomenuo,i mnogo sto sta jos!
ispravka:kada prenosite tu vijest,ali ne potpunu. Trujete,ali i dovodite u zabludu Bosnjake. Molim novinara da ne sire neistine. Inace to je politicki sud,da se razumijemo.
@buk ,procitaj dobro. Ti si primjer takvog koji prima vijesti zdravo za gotovo.Ovde je rijec o intervjuu tuyioca cije rijeci nisu istinito prenijete. Pa i ovi su oslobodjeni.Citaj tekst i ne reaguj tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zalimo svi sto srbija nije osudjena decidno za GENOCID i sto nije decidno utrvrdjeno da je cetnitet GENOCIDNA TVOREVINA.
Koliko ste navikli na copy paste niste uspjeli ni ekavicu ispraviti... profesionalnost vrh
Serj trebao si raditi dok si mogao a ne pricati sada kad ne mozes!
Žali što nisu osuđeni zločinci za konjic
Sad ce "Europejci" svi u jedan glas: SUD JE DONIO ISPRAVNU ODLUKU ... Pa kako onda isti sud mozes donijeti KRIVU odluku u slucaju Prlica i ostalih? Jbo vas tata dvolicni.
I usput, ne mogu vas organski :))) Ono, ljigavi ste totalni. BLJAK. Jbo sve, za vas su Srbi gospoda. A ovo vam govorim kao covjek koji se klepao sa Srbima pune 3 godine. I opet ih vise postujem nego vas, ljigave Europejce.
Što reče Leteći odred: Daj, pusti sada te riječi utjehe nekad nazovi me i ne zaboravi me daj, ma neka bude kraj nismo prvi mi a ni posljednji što su se rastali
Ako je haškom tribunalu bilo u cilju izjednačavanje i relativizacija krivice za ratove 90-tih, onda da, ali porediti njih sa Mladićem, Šljivančaninom, Simatovićem, Stanišićem, je stvarno bruka !! Ispadoše ljudi krivi prvo što su se branili, pa što su na kraju krenuli u kontra napad... eto nisu trebali..
bolujem bolujem ja bolujem....poslje yebanja nema kajanja.........sto ste usrali usrali ste.....pa zivite s tim........
Svoje zaljenje nabij sebi u prkno. Hvala dovidjenja.
Od toga sto se ti sada posipas pepelom dok oni secaju slobodno i boli ih k*rac niko sem tebe nema koristi.
@Xbox360 Ti si mene bas zgotivio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)