Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam šta je sporno i gdje je uopšte problem. Dolazili Vučić i Šešelj. Arkan opremljen njihovim oružjem i kjudstvom, šefovima državne bezbednosti se već sudi, Mladić plaću primao iz Beograda. Šta više trebaš povezivati?! 😡
@Cicibann ocigledno serijske brojeve oruzija i po mogucnosti dnk cetnika koji su vrsili ubistva i to sve da ima otiske prstiju na oruziju.
@BajoCestitiHajduk Bošnjani, kasnije Bošnjaci, kao nacija postoje koliko postoji Bosna. Hiljadu godina. A i da nastaje od 1993. to ne pobija činjenicu da je Srbija agresor.
Biti srbin je odprilike isto kao i je3ati ciganku - dobro ti dok si u unutra, ali čim izađeš sramota te !!
Pusti ti Cigane, oni su oduvek bili to sto jesu, a ne danas Srbi, a sutra nekakvi Bosnjaci. I jos su stradali sa nama i Jevrejima u Jasenovcu, tako da su i oni mucenicki narod kao i mi Srbi, zbog cega ih postujem daleko vise od vas.
@Pivopija... baš je relevantno koga ti poštuješ
I JEFROSINIJU JEVGENIJU U PAKAS
Nebi me cudilo da na kraju svega se oglasi Mektic sa njegovim dokazima kako je upravo Hrvatska izvrsila genocid u Srebrenici i krezuba raja u to povjeruje.
Genocidaši.Eto napokon ste nakon dugogodišnjeg činjenja genocida dobili i certifikat za to iz Haga.Sretno vam bilo.
Da je Srbija stvarno vodila rat u BiH, BiH ne bi postojala!
@Fugu Naravno da je Srbija, sa domaćim izdajnicima, vodila rat. Parkirali u BiH 70% JNA artiljerije i teškog oružanja, posudili komandni kadar, poslali paravojske, vikend ratnike. I...postoje dokazi o tome.
Nije u redu da Hrvatska ispašta a Srbija ne. Srbija je kriva za sva događanja 90 tih
@sabane Hrvatska ce biti optuzena jer je bila upletena za genocid u Srebrenici...kaze Mektic😂😂😂😂
Jos gori je bio sudija Teodor Meron, predsjednik vijeca u drugostepenom postupku protiv Momcila Perisica, koji je zakljucio: Tacno je da je Srbija pomagala VRS na nacin da im je slala oruzje, hranu, novac i sve sto su trazili, ali Momcilo Perisic se ne moze dovesti u direknu vezu sa zlocinima u BiH, i pored toga sto je on znao da su srpske snage odgovorne za velike zlocine i razaranja u BiH.
Sudijama je osim navedene presude u predmetu Momcila Perisica bilo predoceno vise hiljada pismenih dokumenta i izjava svjedoka, iz kojih su mogli dobiti jasnu sliku o vezi izmedju VRS i VJ, ali su oni jednostavno zatvorili oci i potpisali presudu, koju im je neko drugi stavio na sto.
AH TAJ DIVNI ISLAM VJERA MIRA: https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/foto-suze-urlici-previjanja-od-boli-a-krvozedna-publika-je-navijala-festival-bicevanja-zbog-bezazlenih-prekrsaja-zgrozeni-cak-i-policajci/8602796/
U prvostepenom postupku Momcilu Perisicu, nacelniku generalstaba VJ od 1993. god. do 1995. god. Pretresno vijece je utvrdilo da su svi oficiri VRS, koji su vodili srpske vojne jedinice ratu u BiH cijelo vrijeme od 1992. god. pa do 1995. god. a Ratko Mladic sve do 2001. god. bili na platnom spisku Generalstaba VJ u jednom odjeljenju, dok su se svi ostali oficiri, koji su bili na sluzbi u Srbiji i Crnoj Gori, vodili u drugom odjeljenju.
Ako dragi Bog da se smrdija i Beograd povezu sa agresijom na BiH. Licno sam gledao kako padaju granate iz smrdije preko Drine u nasu Bosnu. Ako je tuzilac Bramerz iskren od srca mu hvala.
Licnost godine u BIH
Bravo Sergej B. treba stoku kazniti inace ce za desetak godina pociniti jos vece zlocine ukoliko ih sada ne kaznite i moralno i materijalno
Karla del Ponte im je obećala poluamnestiju za izručenje Slobe i to je to.