Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ @BG Cega ja da se stidim? Sto je neki neki drzavljanin Srbije koji veze nema sa mnom pucao po tebi? Hoces li se ti stideti zato sto je pripadnik Armije BiH zaklao mog dedu u Tuzli??? Hoces li???
ja dobro znam ko je pucao po meni beogradski advokatu, dobro se sječam uniforme koja je pucala u dijete od 14 godina . To nisam ja radio po beogradu i zato šuti kad se već ne stidiš!
@povracam Evo ti kesa Srbija nije izvrsila genocid vec nije dovoljno ucinila da ga spreci. Ako cete vi vecito da izvrcete predusu MSP-a onda i mi Srbi imamo pravo da sve obrnemo i da smatramo da ste svi vi teroristi.
povraca mi se i na haski tribunal jer ne daje ultimatum srbiji za hapsenje i isporucenje ratka mladica i gorana hadzica,igra se sa zrtvama srpskih genocidas, a i povraca mi se na srbiju koja je puno ratnih srpskih zlocinaca i siledzija i kurchi se ko da je jedna normalna drzava! ako misli srbija da ako je dala par stranica nekog izmisljenog dnevnika i da ce to bit dovoljno da se srbiji dopusti da bude kandidat za ulazak u eu-u tu bi eu-a posrala i sebe i srbiju jer bi srbi unistili eu-u za par godina....a time i sami sebe, jer kad ne budu imali koga klat srbi ce sami sebe.... a povraca mi se i na drzavu bosnu i hercegovinu jer nije napravila reviziju tuzbe protiv srbije!
ma daj pustite ljude da na miru odgledaju svjetsko prvenstvo, hehe... napred srbija!!!!!