Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavak stabilizacije? Kad je počela stabilizacija? Misle li ovi ugojeni i bogati likovi da smo mu baš tolike budalčnie da ime išta vjerujemo. hahahahaha
STEZI BRADARA DOK NE POCRKAMO.
lidija te ti meni plati mojih 10 000 pa onda stabilizuj,ipak ste mi dijeci iz usta ukrali pare!!!!!!
25 godina slušamo tu priču i opet nam svaka naredna bude gora od prethodne, z a š t o ...? ! ?
Možda zato što smo mi kvarni?
Provodite zakone. BANDO LOPOVSKA, NAKON ŠTO SE ZAJEDNIČKI POKRALI FEDERACIJU i u okviru reformake agende donijeli zakon o borbi protiv korupcije i oduzimanju imovine bez porijekla, SADA NE DATE PARE ZA TUŽILAŠTVO KOJE BI PROVODILO ZAKONE ! Koje treba da Fahri , Bakiru, Draganu i njhihovim ženama i familijama oduzimaju !
...dragi klixe, novogodišnja invazija kradezeovih prirepaka žeMskog spola?