Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte zaboravit Lokalni izbori su za Godinu i 8 mjeseci.
Blago Bošnjacima sa ovakvim medijima jer ne treba im veći neprijatelj. Ovakve konstrukcije samo stvarsju nervozu i potpiru mržnju prema drugima. Pa svatko zna da se treba popuniti Dom naroda međutim bošnjačkim politčarima je trebalo skretanje pozornosti.
@StipeDomagoj Istina , ti je zaista zabrinjavajuće. Jer sudeći po komentarima na ovim portalu zaista postoji jedna velika količina mržnje prema Hrvatima.
Svi su oni braca i sestre po novcu i vlasti..
morala i ona pokazat svoj ustasluk coviceva kuja
@bosanac2017 kako nemas stida i morala pricati takve stvari o zenama..vidi se da si talibancina
USRSE kmeeee. Svi po jednu praljkovacu, ajmo Z! Dajmo Hrvatima kanal na hrv. jeziku. Pokazite da je BiH tolerantna za razliku od HB separatisticke ideje. Pristajem na jos 50 godina krepavanja samo da Kobilja Glava i Slonik umru gledajuci Drinu ko granicu. Nadzivit ce vas BiH.
Da vas ko potrpa u zgradurinu i ne da vam ni jela ni pila dok se ne dogovorite, ispostavilo bi se da ste pametniji, brzi i "dobriji" nego sto jeste!
sram vas bilo!