Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav kretenski naslov, čuj bečki političari, zašto je to važno u obavijesti o nesreći sa smrtnim ishodom 3 osobe??? "Novinaru" A.D. da li si normalan/normalna???
@BRON Ma citava vijest nije vazna, niti se je desila u nasoj drzavi, niti nasi drzavljani. A ovamo cesto saobracajke sa smrtnim ishodom sa USK ne budu objavljeni uopste. Pogotovo iz Kladuse.
Koji ste vi bolesnici. Način na koji komentirate odaje psihopate - besposličare, sa potpunim otsustvom normalne, pozitivne emocije, nabijeni mržnjom i beznađem pljujete po svemu i svačemu, pa i po komentaru "El Fatiha"!
el fatiha
Vijest u rangu propasti vodovoda u Južnom Sudanu.
Turski motel 'ocu!
u Africi opet drzavni udar umorni Turcin izazv'o sudar .....