Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A JAKO FINI MOMCI SAD JE TO PSTALO KUL PRIJE SU SE POŠTOM SLALA PISMA A SADA BOMBE JOS KAD TEHNIKA BUDE NAPREDOVALA I SMSOM CE SE MOCI SLATI BOMBE MJESTO PORUKA
ja drzave i karafeke
e sad ima da joj posalju atomsku bombu
i safet susic pape - selektor BIH je iz zavidovica i on je isto tako dobar i cestit momak
@OBILIĆ Jes vala. Nisu kao u tvom visestoljetnom narodu sve sami pisci i naucnici. A i rubrike crne hronike (ima ih puno) iz srbijanskih novina vjerovatno se odnose samo na Bosnjake. Ne bi Srbi nikada ni ubili ni opljackali, a pogotovo ne silovali i ne do bog jos musku djecu.
Ništa čudno što su bombu poslali,čudilo bi me da su kakvu knjigu napisali.Ostavština otomanskog okupatora,u obliku zuluma,je ipak prevagnula kod ovog naroda u pokušaju.
Znaci ako posaljes bombu preko poste onda si cestit momak, a ako je sam odneses i \"predas\" onda si vjerovatno kriminalac. Sada vise ni to nije sigurno. Interesantno rezoniranje ovih nasih strucnjaka. Yabes europske skole i fakultete. Tamosnjim kvazi strucnjacima tako nesto nikad ne bi palo na pamet. Stranci koji su pratili sudjenje vjerovatno su mislili da ucestvuju u snimanju jos jedne epizode LZN.
Kako ih nije stid, nisu ih trebali ni zatvarati :D Ljudi nisu nikoga ubili, a ko to u danasnje vaktu nema bombu :D
ja mislim da je ovo prvi put u historiji pravosudja da se osumnjiceni za terorizam brane sa slobode. zna se brate sta je terorizam, promijenite im optuznicu, nemojte se blamirati.