Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
99.99 % prijetnji je šupljak.. ko hoće da naudi, on ne prijeti, već dođe i uradi šta je naumio... ha ja
prijetio Him famAliji....
Pade moj krajisnik zbog 50 kermi..
Ove neće pustiti zbog 50 km... Ali zato gradonačelnika Bihaća puštaju odmah!
Bas me interesuje sta bi bilo s njima da su tako prijetili miliciji recimo '81... Ne bi ih mama prepoznala iduci dan, a sve bi bilo na papiru i sta su radili i sta nisu radili. Policiji danas je najveca ovlast da ti kaze "Dobar dan, vozacku i saobracajnu molim"
da su policajci bili pametni pa zatvorili za sobom vrata i namlatili govna uz zapisnik više puta padao niz stepenice sve bi bilo ok. znaju propaliteti da će policajac ostati bez posla pa se kurče
Glava I Glavati
Clanak o 50 KM? jadno....
Hebo vas 50 km.Daj na sud lopove sto milijarde pokradose.