Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Jeste potisali Dejton? Jeste. Sada cuti i pushi. Ko vam je kriv. Opet hoce Bosnja da odredjuje sta ce drugi da rade!
Živjela RS i federalna BiH!
NAPELO SE G0FNO PA MISLI DA JE SRCE U JUNAKA!
BIH MOGU SPASITI SAMO SEFER HALILOVIC I HARIS SILAJDZIC KOJI IMAJU MUUUUDA DA OVE ZMIJE DOTUCEMO, DA IH NESTANE KAKO KAZE POKOJNI JADOVAN K. ONE DESNO PROTJERATI U SUMADIJU (CISTO KOSOVO I SANDZAK) A ONE LIJEVO PROTJERATI U RVATSKU . BOSNA MORA OSTATI ONIMA KOJI JE VOLE BEZ OBZIRA NA IME I KOJEM SE BOGU MOLE, ALI KO JE I ZA DLAKU HOCE DA UNISTI TREBA GA ZAUVIJEK OPAMETITI .
BRAVO BRAVO, VODSTVU BPS-a ...
okupatori u svima nama vide samo glupe Srbe koje će da zavade pa da vladaju
NA destrukciju odgovoriti konstrukcjom ,SVESR.BIJA i SVESL.AVIJA najveća i najbolaj država mir poljaci rusi mir bivša jUG SLOVEN.SKA UNIJa
RS I M UČINITI DA SRBI NESTANU SA OVIH PROSTORA je tonski zapis govora Tuđmana ,a koliko je ovakvih dokaza i NDH . A što je najgore to se ostvarilo
BiH je vjecna dok RS ceka svoj zadnje dane.. Srbi, opametite se i prihvatite BiH kao svoju drzavu...
Znam sta mislis,nemozes ih zbog prakticiranja vjere i nacina oblacenja sancionisati sve dok se pojedinci ne suprostave zakonu.Obican sam i mali covjek za te rasprave. Znam samo da komsija treba pripaziti komsiju i biti s njim i u dobru i nevolji.Sad odoh spavati hvala za korektnost u razmjeni misljenja.
@m - znam ja sve to, ali ne shvataš o čemu govorim. Vjerujem da će napokon popis stanovništva u Sa sve objasniti. Samo da hoće napisati koliko i iz kojih zemalja su se zastalno nastanili strani državljani. U BL jest 70-80% Srba ali u Sa je 95% muslimana, ne mislim samo na Bošnjake.
Pedalj Bosne je citava Bosna. Proglasite secesiju da to odradimo vise. Please.
RS Sarajevo je veliki grad ima dosta stranaca,ima dosta diplomatskih porodica sa svojim stranim jezikom i kulturom ite nacinom stilom oblacenja i sam ponekad okrenem glavu pa pogledam i pitam se ko su ovi? naravno nije to toliko markantno.Na aerodromima ta slika je jos izrazenija I to je slika glavnog grada i globalizacije.Svijet je mali i puno se putuje.Mene kao gradzanina vise brine svopsti kriminal i on silni psi koji napadaju ljude.Napravise zakon, a ne znaju ga sprovesti.
Malik- jel ti to svega ti misliš svojim glavom? Drago mi je da to čujem jer ipak većina tvojih misli da postoji JEDNA knjiga, JEDNA istina... naravno, samo njihova. Pozdravljam svako prosvetljenje!
Citirao sam \"@yugo\" kad je napisao - \"...htjeli su rat da bi Srbi nestali sa ovih prostora...\" - ( SLIJEDE MOJE RIJEČI) - koliko treba biti bolestan da bi nešto ovako rekao? Žalim budale i bolesne jer bi bio grijeh mrziti ih a vi mrzite i kombinujte u svojim retardiranim mozgovima. - KRAJ. Da, meni su Hrvati bili i ostali prijatelji i komšije i to se nikad neće promjeniti, na žalost nacionalista. U Sa sam bio nekoliko dana i vidio puno tamnoputih, čudnih jezika, običaja, odjevanja... To nije Sarajevo.
Srbi ne budite derista nezrela, ukinite sami RS da je ne bi mi ukidali i idemo zajedno u EU.