Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nestali su dokazi u slucaju leutar nestao je dejtonski sporazum nestale su pare od humanitarne pomoci nestali su dokazi u slucaju halilovic sve sto ne odgovara NESTANE pitajte seve, tj. one koji im izdaju naredjenja uh zaboravio sam...protiv bakira i sabije niko zinuti ne smije
Dokazi su nestali kako ne bi inkriminirali naseg voljenog Aliju sevdaliju i njegovu familiju i poslusnike. Zna se dobro cije je to maslo.
r1Zk8j , [url=http://uinmamherzdk.com /]uinmamherzdk[/url], [link=http://lpbdqnsodvth.co m/]lpbdqnsodvth[/link], http://hkpbljnedovk.com/
Zipa Ante Bulica sto nesto blebece iz Njemacke, pravi dijasporaski kuhator. Takvi bubuljicavi slinavci uglavnom izgleda i jesu na ovim komentarima.
Zalosno je sto Avaz i neki drugi mediji pokusavaju da izvrse kirminalizaciju odbrane Bosne od agresije . Sto na sve nacine pokusava da popljuju Aliju Izetbegovica koji nije bio savrsen al je spasio da citava Bosna ne zavrsi kao Srebrenica i sto je Bosna ostala u ovim granicama. Za ovakve kvinslinge Karadzic i Mladic bi dali desnu ruku
U Posavinu je dolazilo iz Zagreba, to je tacno, a onda je ta ista Posavina pustena Srbima takodje po naredjenju iz Zagreba, tako da na tvom mjestu ne bih puno prdio o toj Posavini. Jedino sto je gore ostalo je Gradacac i ono malo kod Brckog i to zato sto tamo polozaje nisu drzale hrvatske jedinice, a da su ga branili Hrvati danas bi Gradacac bio Republika Srpska poput Broda, Modrice i Dervente. Bili ste prvi kad je trebalo zaratiti, ali ste bogami bili prvi i kad je bilo povlaciti se i trgovati sa Srbima.
@@ISTINA "....,trebao bi znati takođe da je vrijeme jedna kolotura i da je vaše vrijeme PROŠLO,sad možeš biti BOŠNJAK pravoslavac ili katolik ili RAZGULI iz BiH! " Ako ne znaš definiciju nacije onda ne s.e.r.i. U sadašnjoj Bosni i Hercegovini možeš biti samo , po nacionalnoj pripadnosti, BOŠNJAK (musliman), SRBIN (pravoslavac) ili HRVAT (KATOLIK), a u budućoj, naprednoj, ako uđe u EU ćeš moći biti SAMO I OPET SAMO BOSANAC I HERCEGOVAC (po nacionalnoj pripadnosti) muslimanske, pravoslavne, katoličke, jevrejske ili bilo koje druge konfesionalne orijentacije ali SAMO JEDNE I JEDINE NACIONALNE PRIPADNOSTI I TO BOSANAC I HERCEGOVAC. Nuči se da je, sada, Bošnjak nacionalna pripadnost SAMO za muslimane a ne i za pravoslavce , hrvate ili ostale. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Atentat na islamistu halilovića je u stvari bio sukob dvije radikalne struje unutar terorističke i fundamentalističke tzv.abih.Taj sukob je i danas evidentat kroz svakodnevne terorističke napadaje i kroz djelovanje bombaša samoubojica u Europskom dijelu Anatolije, popularno poznate kao 24%.Zbog toga ne preporučam civiliziranom Europskom pučanstvu prolazak,a pogotovo odlazak u istu.
Trebao bi znati da prije ne tako davno nije bilo tih k.naroda ni srba ni hrvata u Bosni,trebao bi znati takođe da je vrijeme jedna kolotura i da je vaše vrijeme PROŠLO,sad možeš biti BOŠNJAK pravoslavac ili katolik ili RAZGULI iz BiH!
daju saopstenja pa idu u koaliciju sa sda
Mislio si reci da su dva konstitutivna naroda nasla zajednicki jezik? To je dovoljno cak i za referendum po medjunarodnim standardima. A te ideoloske kvalifikacije govore samo o tebi, a ne o ta dva naroda. Mora da je tuzno biti okruzen onima koje prognao i popljackao, a sad ovisis od njih za svaki zalogaj kruha/hljeba koji treba da ti propuste u taj rezervat na 12%. Stvarno tuzno..
To sto mi administrator ne dopusta da ti odgovorim (blokira mi komentar) ne znaci da ste uspjeli nekoga zavarati s tim pricom i da vam je proslo, nego samo da znate koristiti silu kako bi usutkali druge koji po vama nisu podobni.
Ustaško-četnička koalicija u akciji!
Nije to pocelo sa tim zakonom, nego sa uvodjenjem tekbira u A BiH: http://www.youtube.com/watch?v=iu03YS8ayCI Tada su sve price o BiH kao o multi-kult drzavi pale u vodu. U tom trenutku su se muslimani izjednacili sa druge dvije strane.
Da stanu samo dva sahata tramvajI sa radom Sandžaklije bi napravile kuće na prugu!
Najžalosnije je što se sada 17 godina poslije dovršava i verifikuje etničko čišćenje ARBiH uz pomoć Zakona o povoljnom penzionisanju. ARBiH je počela rat sa nekih 30% nebošnjaka a završila sa jedva 5%. Po novom Zakonu nikakva prava nemaju oni koji su "dezertirali" i u istu ravan se stavljaju oni koji su pobjegli u aprilu 1992 sa ljudima koji su na liniji proveli 2.5 -3 godine i na kraju pod pritiskom bili prisiljeni da je napuste. Umjesto da taj zakon bude prilika da se ti ljudi rehabilituju i da im se kaže da se ideali za koje su se borili cijene oni se definitivno ukopavaju a vojne penzije i sve ostale privilegije dijele onima koji su svoje učešće u ratu dokazivali uz pomoć dva svjedoka. Mislim tim ljudima ta penzija ne treba, većina od njih se snašla negdje na zapadu ali poruka koja se šalje je jako ružna i definitivno potvrđuje i zvanično verifikuje etničko čišćenje ARBiH.
Pojavili se misevi u Sarajevu i nemogu nikako da ih se rijese, trazili lijeka al nikako ne ide. Dodje ti tako neka zena kod jedne gatare i ona joj nesto "gatala" i dade joj jednog malenog misica i kaze joj samo ga baci u Miljacku. Ucini ova to i svi misi iz grada za njim u Miljackoj se potope. Nakon izvjesnog vremena dodje ova zena ponovo kod gatare i pita je: Imas li Boga ti jednog malog Sandzakliju.