Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA NJIH SVE SMJENITI I OTJERATI LAŽLJIVU I ALKOHOLIČARSKU BAGRU. SKORO SVI SU IZ CRVENIH KMERA ALKOHOLIČARI, JKAD IM JE ZUKAN TRIJEZAN. SAMO GLEDA DA SE DOŠE DO SOFRE I ČAŠICE. CRVENE OTJERATI DA NE SJEDE U FOTELJAMA ZA KOJE SU DATI ŽIVOTI A ONI SE TIM ISTIM BORCMA STIDE PROUČITI FATIHU , VEČ ŠUTE.
Očito je i da ovaj Sefer radi po nalogu Izetbegovićeve SDA, pokušavajući "napakovati" aferu "jedinim ljudima koji nešto rade". Fuj, sram vas bilo nacionalisti! P.S. Crveni kmeri, bio sam ironičan.
e moji BPSovci pa naravno da je to za Vladu sramno ali za Kurteša nije, šta je taj noći proveo po haustorima i ispod šanka... hvala Bogu nikog nije ubio a Zlajoni njega štiti godinama i ovaj put ako ga i skloni neće ga degradirati sigurno. doživit će mo mi opet da se slupa službeno auto u to ne sumnjajte ni jednog trena i nadam se da samo neće biti žrtava.
Jel taj BPS pri sebi kad može izjaviti "Smatramo da je ponašanje federalnog ministra nedolično funkcionera Vlade FBiH..." Kako nedolično? Pa čovjek se ponaša upravo onako kako se ponašaju svi funkcioneri Vlade i parlamenta BiH - osiono, bahato, rastrošno, arogantno, nehumano... Zašto bi on bio drugačiji?
javlja se i desno krilo fifti fifti stranke sda
hahahhahhah Neda Kurteš one lizale STOP a ni službenog auta, svidjelo mu se nek se sada glođu pola godine u SDP ko se sakrio u koji haustor, hahhahhahahahahhhaaa
Pa kako će ga Nikšić smijeniti kad je to normalna pojava unutar visokog rukovodstva SDP-a. Ako će po tome suditi, nikad nisu ni trebali doći na pozicije na kojima se nalaze. Ljudi se kolektivno ne trijezne.
Kurta ne mogu više da te vadim iz vanago i meni se drma fotelja ovo ti je 3ći golf
Mi iz ovog sadašnjeg SDPa smo stvarno zadnji ološ.
Ovo je samo u Bosni moguce , nigdje u svijetu se takve stvari ne desavaju, ja mislim da nije ovo prvi put da ministri nesto ovako naprave.............ovo je katastofa.
Biće ročište 2014-e kada se crvenima zatire svaki trag, nema žurbe.
E jesu se nasli oni koji ce nekome popovati.varalice i ratni profiteri, svasta gdje ovaj svijet ide.
kad smo vec kod sankcija, da li vi mislite backovica sankcionirati za onakav ne dolicananstup u vladi kantona ?
Osoba kojoj se moze vjerovati sigurno, a to je Premijer Niksic, on ce odrzati obecanje. Zato ja mislim da je red da po svim pravilima demokratije treba da bude rociste gdje ce se sve dokazati, ko je i sta uradio u ovom slucaju. Treba pustiti sudove na miru da rade posao
Prvo treba Keku degažirati riba smrdi od glave, avi alkoholičari svakako ne znaju šta rade.