Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i ovaj je jedan od razumnijih...zato i jeste potisnut, pa sad gledamo "menađera" raguža...uklonili su priznatog ljekara, i posadili raguža, čiji je čitav životni domet šaltanje stranaka...
...no dobro, to je specijalitet, kreiraju ti okruženje da sam odeš...a onda njima "bude žao"...
Veliki gospodin na BiH politickoj sjeni....
Vi sto sudite i osudzujete, time govorite o sebi! Rahmet mu dusi.
Razbojnik gori u paklu Otarasili smo se zestokog potrosaca poreskog novca .. ju-hu
Pa dobro ima li vas još koji od dijaloga i kompromisa ili ćete trubit isto što i prije 20 godina ? Rahmetlija vas svojim primjerom učioda budete ljudi ,a vi ponavljate istu lekciju godinama ko papagaji. Jedino vam je onaj Raguž pozitivan izgleda.
Tihic ce ostat prije svega kao covjek koji je sa svojim haverom Aljom rasturo SOCIJALISTICKU FRJ a zatim se ISO PARAMA SVIH NAS LIJECIT AVIONOM U DOJŠELAND DOK SU BEBE KREPAVALE JER NISU IMALE JMBG.
Neka ti bude sve u redu što si napisao, ali reći da su bebe krepavale ne stoji nikako.
Nije ni Dojšeland .. to se tako kaze .. nisi odavde a ? Svejedno, nije to poenta, cemu dangubljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka je rahmet duši Sulejmanovoj.