Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a bi li bio selektor?
hahaha, Halida za selektora!
Ma kakav je, Osim je prejak kandidat!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nisam ni ja zainteresovan kad znam da necu bit!
Idi Božo sredi još koje koljeno pa u penziju,odmori,j3bala te politika
I ovi koji su to dosad radili nisu bili zainteresovani.....
Stvarno ?? A šta bi htjeo čika Božo?
Idi u penziju djubre matoro
Haha, nije zainteresovan. Pa ko te pita sta. Nemoj biti i gotovo. Boli nas k u r a c.
ovaj Ljubim je tokom svojeg mandata ministra saobraćaja i komunikacija napravio veliki problem za državu BiH,radeći za interese Hrvatske države u vezi projekta koridora 5c kod Mostara napravio problem za rješavanje putnog pravca kod Blagaja zajedno sa nekin Hrvatskiim projektantnim firmama napravio problem tako da auto put bude kao granica tzv "herceg Bosne.
Ima koalicija HNS-a kandidata i to baš jakih za ovu poziciju, eto npr. Čavara, Franjičević, Josipovićka kao i drugi dečki i cure, a ove neke torohane treba lagano slati u mirovinu, jer mora doći do podmlađivanja kadra, koji je zasigurno školovaniji, pragmatičniji, sposobniji, pa i sa više energije i novih ideja. Vrijeme je da se vidi kako mogu stvari da se zapokrenu, a ne kako nešto nemože radi tvojih mentalnih ograničenja...
Doktore Ljubiću, zašto niste ostali fini ortoped, ne samo vi, naravno, ne razumijem mnoge, a posebno ljekare koji se upuste u ovo. A i ja baš svašta pitam... :)
A dokle će više ovi olinjali političari biti po funkcijama?
Ljubicu, nemas ti toliko inteligencije za tu poziciju. Prijavi se da budes predsjednik kucnog savjeta u HDZ centrali u Sirokom selu, pardon, Brijegu. Pusti me da zivim, ne diraj mi srecu, stobom na pocetak vise necu .........