Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste BOLESNI!!! A gradjani su jos ludji što vam daju priliku da možete imalo uticati na društvena zbivanja u državi!
Boze sacuvaj nas gladi, kuge i Hrvata
@zakzak Potomče i nasljedniče turskog okupatora, može li jedan citat o tzv. Bošnjacima iz 10. stoljeća? Ako nema, može iz 1941. ili 1991. godine. Ako nema ni iz navedenih vremena, onda može Popis stanovništva na kojem se netko izjasnio kao tzv. Bošnjak prije 2013. kada su stvar spasili bilbord plakati.
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
Nije vama stalo ni do Hrvata niti do Katolika u ovoj državi!Samo vam novci zanimaju i mandati!STRAŠNO
@Mojne Bozo Ljubic je spasio brojne ljudske zivote operirajuci kao ratni kirurg u sarajevskoj bolnici. Covjek je poznat kao intelektualac i ljudina koja ima pravo na svoje misljenje i cije misljenje treba i saslusati i uvazavati, a ne ismijavati jer se sto govoriu itekako ima smisla, slagali se vi s tim ili ne.
Da im je stalo razmisljali bi o hrvatima koji svaki dan masovno napustaju ovu frzavu. Ovi se bore samo za svoje guzice, k..njih boli za bh hrvate!
nase politicare treba zakljucat u parlament.. ko kad se bira papa.. zatvori, zakljucaj i izac kad padne potpisan dogovor..
Hrvati neče da dolaze na sjednice prlamenta FBiH a hoće da im se izborni zakon riješi u takvoj situaciji ZA 15 DANA ?? Meni to liči jedinoi na ultimatum jer tvrde da imaju RJEŠENJE I ZA TO. A to bi bio dolazak u parlment u Mostar te proglašenje TREĆEG, koje bi drugo mogli biti ??
magarac jedan to.isto da kazes Ronaldo.je dao go u 5 minuta a sto covjek priprema i trenira cjeli zivot to neces da vidis hinjo ustaska.
Dejton je dogovoren za tri sedmice, a moze se ukinuti za tri minute ukoliko velike sile odluce.
jel ovo onaj ribar?
ovi rvati su ludi. halo nema nista od toka. blokirajte sve ali necete dobit sta hocete. cu da ja izgubim pravo da glasam na koga ja hocu EU je objasnijo da nemoze tako a vi hocete sa tim u EU. LUDILO
Kako se do sada glasali i uspostavljala vlast. 25 godina "valjalo" sada ne valja????
Eno sva vojna zapadna falanga pa i ruska se tuce sa kozoyebima po Siriji,..mi Srbi sa ponosom mozemo reci da smo problem ISIL kozoyeba na Srpskoj teritoriji sveli na statisticku gresku
e pa sad se vi hrvati malo potrudite,..nemere sve ni NATO
Ovaj je Bozo nesto blijed,ovako je i moj did bio dva dana blijed,a treci smo ga pokopali
Zar jos neko prati rad ovog inokosnog organa?!
NAJMANJE VAS IMA A HOĆETE NEŠTO HOĆETE QURČINU ŠTO SRBIMA SKIDATE ĆIRILICU?
Umri štakore više.
Sto vi zahtjevate to ne poznaje cieli svijet,to ne postoji....
pomrli vam potpisnici nisu stigli da nas izdaju do kraja pa ostalo tebi da popusis
Ovaj fosil moze da prica o Bosni samo kada na stolu bude imao bosansku zastavu umjesto ove hercegovacke krpice sa sahovskim poljima (uz svako postovanje prema hrvatskoj drzavnoj zastavi). Osim toga nikakve tendeciozne price o promjenama koje za cilj imaju samo dobijanje jos vise moci za nacionalne (mafijaske) stranke i njihove bandite u vrhu.