Prebačen u bolnicu u Zemunu
0
Božidaru Vučureviću pozlilo, stanje ozbiljno
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pravi je dobrotvor, nema šta I.MO. Gdje li ti nalaziš statistike? Uporedi koliko ih je bilo tamo prije njega a koliko sad. 0, zero, ništa. A bio muslimanski grad
Da je bilo više ovakvih,bilo bi puno manje zla u proteklom ratu.Uporedite stradanja bošnjaka uTrebinju sa zločinima u Prijedoru,Foči,Zvorniku,Višegradu,Sanskom mostu,Ključu...Malo ko zna imena gradonačelnika ovih gradova,a pjenite na ovog.Zvanično u Trebinju je tokom rata stradalo manje od 20 bošnjaka,a nije bilo ni logora.
oooo....šmrc....kako je to tužno....
Jesu li lijepo rekli da se ne izlazi u ta doba na ulicu
Sve žrtve velikosrpske agresije na BiH i Hrvatsku imaju djelimičnu satisfakciju=KOSVO, REPUBLIKU KOSOVO! To ne znači da ne treba suditi desetinama hiljada slobodnih izvršilaca zločinaa koji se šetaju slobodni po Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj!
sad bih rekao nešto, al neću...
Doslo vrijeme da se izadje pred Boga dragog I polozi racun za ratne zlocine...