Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i svakako ćeš naći da su vjernicima najbliži prijatelji oni koji govore: “Mi smo kršćani”, zato što među njima ima svećenika i monaha i što se oni ne ohole. (Kur’an, 5-82).
gledam ove slike pa mi nesto nije jasno...kako to da je u crkvi u mostaru 10x vise srba nego u crkvi u sarajevu...da li ima vise srba u mostaru ili mozda u sarajevu ne smiju da idu u crkvu?...mozda su u sarajevu alijini i bakirovi srbi koji se gade crkve?...da li je iko ikad vidio neke alijine srbe u crkvi?...zasto su ove godine bosnjaci organizovali besplatan prevoz srba do crkve u sarajevu?...da li zato da napune crkvu ili zato da ih lakse popisu i uslikaju ko ide u crkvu?
MIR BOZIJI HRISTO SE RODI SVE NAJ SVIM LJUDIMA DOBROG SRCA ZIVI I ZDRAVI MI BILI
A robovi Milostivoga su oni koji po Zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove, odgovaraju: “Mir vama!”, (Kur’an, 25:63).
Sa rijeci na djela odmah!😎😎😎😎
ne mogu da vjerujem pa zar djikani ne tvrde kako su svi pravoslavci poklani i sve crkve unistene? kako je ovo onda moguce?