Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda crko u najgorim mukama.
Greške socijalizma, protivno provjerenim iskustavima i obićajima, selo seljacima a grad građanima, a ne ispod vrha Durmitora, proguraj ga u Sarajevo na Fax, da pametuje, pa i od Kalinovika u vojnu akademiju, i u glavni štab vojske, a on u svom odgoju i svijesti kasni 500 godina.
Zašto se ovome daje medijski prostor?
Koliko košta da mu uplatimo da mu one babe otkukaju sivi tiću
Sto si dolazio,dolazio....
Srednji vijek, robovi se po pijacama prodaju, imperije međusobno ratuju za prostor, otkriva se Amerika, crnce po Africi love i prodaju u Americi kao roblje, ubijaju Indijance, kao kokoši, najmasovniji genocid u istoriji, 45 miliona ubijenih, Englezi zauzimaju 3/4 svijeta, Francuzi, Španci, južnu Ameriku, imperije Turska i Rusija ratuju, Turci ulaze u Bosnu, uspostavlja se novi poredak i vlast, a svi stanovnici i bogomolje, opstaju 500 godina, nejma progona, a da je dobro, toga ni danas nejma,
@Mirsad... ...ovo k'o sa National Geographic! ;)
kakva selendra a tek sto ga nahvalise maeto ispade dusa od nemogu reci covjeka
Koja vucko sexy land, hebote. A sto je dolazio, dolazio.
nije ni cudo sto je psihijatrijski slucaj, kad je tu odrastao....od malena samo depresija i patologija
Čuj bio tu prije deset godina!? Pa oni su ga bili dužni predati (bez obzira koliko ga vole), inače ih se mora goniti sa pomaganje međunarodnom bjeguncu !!!
Ćarobne gusle, ćuda prave, ni Bečki orkestar, nejma šansi, da takav ambijent doćara, u nebesa te dižu, vidiš sve u HD rezoluciji na istinit i pravi naćin, svu istoriju od Kosova ravnog i cara Lazara i Turke pa i Miloša Obilića, sve vile i anđele i pobjede slavne i gusle znaju, šta je pravo,a šta pravo nije. Kad gusla zasvira mene u usrce dira.
@zemljanin1973 To je opjevano nekako kao što apstraktna umjetnost doćarava, kao "i satjeraše Turke u buljuke" i tome slićno, pa kad nastavi, sve pobjeda do pobjede, do beskraja.
Ovo je još jedan dokaz da je ratko agresor ...
Krme jedno,zelim ti sve najgore.
Nego seljani,skupljajte pare za pelene,manite se ćorava posla.
Zakucana tabla na drvetu , jarbol -pritka na krovu , grafit na zidu " dogodine u Kninu " ... surova slika i prilika promasene ideologije .