Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovari su za njih pencilin. Bosnjo sa svojim merhamet pristupom nije nigdje prispio
Ovo vam je jako jeftino. Ima ovakvih slucajeva i u njemackoj pa niko ne pise Rus A i Njemac B, nego gradjanin A i gradjanin B. Nego, vi ste unapred pogusali ovo prezentovati, kao etnicku diskriminaciju i mrznju prema bosnjacima, bez da smo culi „srpsku“ stranu price. A federalci su se odma primili na ovo. S*erem vam se na novinarstvo, dragi novinari klixa!
@Der Deutschlehrer ovakvih slucajeva nema u njemackoj a sada idi operi klozet
ĆAMILE VJEČITI IDIOTE ŠTO NE KAZEŠ DA SE RADI O PREDSJEDNIKU SDA I DA TI ŠTITEĆI NJEGA UVLAČIŠ SE SDA DA BI TE PODRZALI DA BUDES KANDIDAT ZA SDA.A ŠTO NE KAZEŠ DA SI SE MLATIO SA ISTIM TIM ČOVJEKOM I SUDILO VAM SE,IMA SVE U SUDU.
Još godina i vraća se Duraković za načelnika!
Bošnjaci okrenite se Hrvatima, Hrvatskoj i Zapadu. Srbi vas ni nacrtane ne mogu vidjeti. S nama možete živjeti u suživotu i zajedno možemo stati na kraj velikosrpskom zločinačkom pokretu. BiH do Drine nema alternative.
A Jincko spava,, njegovi kapci su teški....
Kakva su ovo sr,.anja?????? Nisam iz bosne ali da pitam srbe, zelite li normalnu zemlju i drzavu ili namjeravate sr,.,ti i svadjati se Jos 10slijedecih pokoljenja???? Ako covjek ima sve ZAKONSKI uredjeno zelitemu nasilu uzeti zemlju koja mu zakonski pripada? Pa pic,.a vam mater,.,ina onda krenite opet u rat. Trece opcije nema. Ili da svi izginu ili da konacno ustanovite pravnu drzavu. Prestanite biti zaistali neandertalci je,.o vas zemlja. Kao da cete je sa sobom u grob ponijet.
Stvarno je atraktivna lokacija do jaja, što se vidi iz priložene fotografije. Biće još atraktivnija kad se to klizište akticira pa svo to brdo zatrpa novi objekat.
Stvarno je atraktivna lokacija do jaja, što se vidi iz priložene fotografije. Biće još atraktivnija kad se to klizište akticira pa svo to brdo zatrpa novi objekat.
Bosnjo I srbo-2 najvaznija homposapiensa inda histori ov menkajnd
Sve razumijem covjek je vjerovatno iz Srebrenice, ali realno kad danas pogledamo rijetko se Bosnjaci vracaju u RS a iz FBIH srbi prodaju svoju imovinu da idu u Rs. Novac koji je dao za zemlju u Srebrenici po mom misljenju bolje da je kupio negdje u Federaciji i vozdra a ovako ce ga uvijek srbi maltretirati i njega i njegovu porodicu. Pokazali su uz rat kakve su komsije a zamisli tek poslije rata jos u Srebrenici.
Samo bih da pozdravim onu dvojicu Nikšića na BH političkoj sceni koji svako malo plaču za Srbima, a i Hrvatima
camil durakovic za kog srebrenicani muslimani kazu da su snjim kontaktirali samo kad ide u lov.on lovi a oni trckaraju oko njega i iznose mu komunalne probleme.camil tito.hehe.ajde pokrali ste u srebrenici boga oca od 1996g milione donacija itd pa mahinacije sa traktorima koje je musaraf poklonio muslimanima a vi prepodavali srbima snizeno itd i ono optuzuje nekog za mahinacije.sutra kad RS bude deo SRB bosnjaci ce imati sva prava itd ali camil je kompromitovan lik
Čuj on dogovorio. Pa gdje si bio do sad Cheto divlji, nemaš prebijene pare, došao jado sa golfom dvojkom. Ma crkni.
Koje vam je ovo 6ovno od clanka.....natezanje oko imovine nimalo strano nikome na ovom prostoru a vi pravite sasvim drugu pricu. Bagra ste stvarno...
Ma standardno srbi lazu vijekovima.
Bosnjak, Srbin... Kakav odvratan naslov. Sve ste gori i gori, Klixe, sve ste gori i gori iz dana u dan.