Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na slici vidite srpsku zastavu od 5 metara u sred BIH, a bh-grb kao djecija igracka a sad pitanje: zasto u sred srbije nije bosanska zastava od 5 metara, a srpski grb kao konobarska tacna? ovo je zaista nejasno i neshvatljivo!
@ moze\'l ovako A Bosnjaci su samo stajali u redu i cekali na smaknuce od strane Srba jel\'??? ne se.ri i nisam ja balavac, ali nisam ni bio u ratu, a i da sam bio, ne bi klao sigurno, jer ne mrzim nikoga!!! A ovi sto prizivaju traktore, tek su oni smijesni, isto kao i Srbi koji tvrde da ce se opet ratovati, cim brate, kamenjem da se gadjamo i strijelama k\'o indijanci... Ne daj Boze rata, koliki majmuni zive u BiH opet bi nevine glave frcale k\'o nista, a Izetbegovici, Karadzici i Tudjmani se lagano bogatili...e stoko, ko nas spoji zajedno, bolje da nas je sve istrijebio i rijesio ovog primitivizma
@@Cet.ik samo ti tako razmisljaj i nadaj se, OVO je ubistvo BiH-e, zar mozete bit TOLIKO naivni??? dana kada su genocidasi u njihovoj krvavoj skupstini glasali cjela BiH-a je trebala bi na noge i ispred parlamenta BiH-e a ne cekat i davat SVA prava genocid tvorevini!!!! BUDJENJE ce bit BOLNO , ako i ovako razmisljas onda si vice neg slijep!!!!DO glasnja referenduma nije smjelo doci i tacka!!! shvaices to onaj dan kad budes zakuko ko i svi ostali Bosnohercegovci!!!!!!!!!! BiH4EVER!
vrati se turci tursko kopile neznas sto Bosnjaci nisu veto na ovaj refedindum da vidimo ako euvropa hoce ih kaznit ti primitivci sprema se oluja 2 hahaha srbe do pasaluka
papak cemo se pise zajedno. toliko.
braco muslimani svi smo mi braca, vratite se svom srpskom rodu i zajedno ce mo kao raja ka buducnost... zivjeli
nevjerovatno koja je ovo gomila smeca od vijesti?!! kakav se ovo primitizav baca kao blato narodimA odnosno jednostavnije receno LJUDIMA u lice??
da odvadim zito od kukolja
hahahhhaaaaa
mojjj golubeeeeeee,,,,,,iiiisssss ba
uz te molitve dodaj i par odlazaka na HADZ,E NE ZABORAVI DA PONESES VODE SA ZEM ZEM IZVORA,DA PODELIS UKUCANIMA ...DOBRA JE STOMAK
svakog dana molim Boga da pomogne u nakani da satremo ovu nakazu sto se zove RS,,i bice,dace Bog..
istinu zboris nena,to e kod bosnji samo u domenu zamisljanja ...pogledas imenik po r.s gradovima,pa se upitaj ko cije seje i majke teslaci:))
bili srbin hrvat i musliman i takmicili se ko ce vise sklekova da uradi. uradi srbin 5 potom dodje hrvat uradi 6 onda na red dodje musliman i radi on 2 dana bez prestanka.Srbin i hrvat se zacudise i upitaju ga kako moze da izdrzi toliko a on veli pa zamisljam vase mame ispod i sve ide glatko.
Greska, greska i greska! samo toliko od mene, oni koji su savjetovali da Bosnjaci ovako postupe su srbski spijuni i rusitelji BiH-e, jadnici Bosnjaci stvarno se vise neg slijepi!!!! ovaj stav ide direktno u korist genocid tvorevine!!!! ne vidite dalje od svojeg nosa! cupa ce te svoju kosu i pljuvat sami na sebe al ce vam bi KASNO!!!! mizerija tihic radi za srbiju zar ste toliko naivni i slijepi??? sami ste sebi udarili noz u ledja drzavi BiH-i i svim gradjanima BiH-e! BiH4EVER!