Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!! Da se zna, da se pamti...
Oprosta i Zaborava NEMA !!!!!!!
Svaka cast, sve pohvale.
Sta konkretno ima Bosna od ovog jednog marketinga tragedije ? Jel Sarajevo treba sarajevske ruze raditi ? Tuzla ljiljane ? Gorazde ? Saljite pamet i masine u Bosnu ne trebaju lanci i katanci oko vasih ljubimaca !
@M7171 Ma eto najbolje bi bilo da tebi i takvima kao ti posalju novog audija svake godine i jedno pet hiljada evra mjesecno, da ne bi slucajno ti svoju gu.icu mrdno i nasao kakvog posla, dazbalebarosu. Uostalom idi u Izxrael i kulturu sjecanja na genocid u Ausvicu cak i ovako anonimno na internetnu svedi na "marketing tragedije" pa ces vidjeti kako ces se provesti genijalac.
koji kitsch
@Autechre Ajde u Izrael pa reci nekome da je spomenik u Ausvicu kitcsh...Mamicu li ti cetnicku...
🖤
Ima li cvetova za decaka Slobodana Stojanovica, kojeg je ubila Elfeta Veseli, pripadnica Armije BiH a pod vodjstvom Nasera?
@VitezIstine,,, pitaj svog Dobricu Ćosića,
A ima li cvetova za zrtve Naserovih zlocina?
@VitezIstine Svijet je vidio ko su pravi zlocinci
@VitezIstine,,, ma ja, samo u vlaškim mitovima i bajkama. Da ima imalo istine u tvojoj izmišljotini bio bi osuđen u Hagu.
Aferim vam Veliki...
Sad zovite nekoga iz SDA da vam drzi govore o patriotizmu pa mu skupite para i zlata "za narodu u BiH" a on bolje auto i kucu vec svi vi zajedno u Sarajevu i apartman na Bjelasnici ;D
Srbi-genocidaši na aparatima, električnim :))
@BosnjakPonosni Odlomljena grana sa srpskoga stabla samo o stablu prica. Znaju svi ko su i sta su, ali malo je onih hrabrih koji ce reci i priznati, poput Saliha Selimovica i ljudi koji su njemu predanja prenosili. Ali tesko je istinu reci, vec treba izmisljati i mudrovati.