Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fascinantno je kako se i dan danas ljudima skrene pažnja sa stvarnih problema i bijednih uslova života - praznom nacionalističkom retorikom. Koga boli k***c kakve izvještaje će donijeti vlada drugog entiteta po ovom pitanju ? Svijet je donio odluku, sud je presudio. Ko god se prima na ove predizborne gluposti, njemu ionako nema pomoći.
Sta razmisljaju, koliko ce usicariti?
Samo gledajte pa se zapitajte što Hrvati vole svog Antu Pavelića? Da nije bilo Ante - prvog čovjeka koji je tamanio pro-ruske i vlaške teroriste, zamislite šta bi danas u Hrvatskoj bilo? Svaka čast, iz dana u dan sve više shvatam da je gospodin Ante bio VIZIONAR. Sa vlaškom stokom ne može drugačije. To su činjenice !!!
i sta onda...ode na vijece naroda a tamo srbi kazu ok je...koja je svrha.
TRIDESET GODINA NAKON RATA ovima je Srebrenica i dalje prva tacka dnevnog reda. Umjesto da raspravljaju o tome kako ekonomski da unaprijede drzavu, ili bar entitet ili opstine, oni raspravljaju o Srebrenici. Predizborna gamad! Joj narode glup li si, sto i dalje padas na ove farse... komplet drzava nam je farsa
Zar ovo nije trebalo da se razmotri prije i sagledaju sve opcije? Mi stalno nešto razmatramo kad nas dovedu pred gotov čin.
Razmatrali nerazmatrali isto vam se pise
@Alipashinac Mrs baliyo smrdljivi
Kako ono pisu pamflete SVI SMO MI RADOVAN, SVI SMO MI RATKO MLADIC pa haj da im barem jednom vjerujemo.
ServoCigoTurci vise ne zanimaju nikoga, jer su najvece fukare u Evropi
nema tu razmatranje veta veto se tu odmah pokrece i tacka
sto hajcaju raju 🤣
Kad NAŠ PREDSJEDNIK bude na vlasti, ne samo da će ponovo potvrditi taj izvještaj, nego i sve ostale. Dodik će moliti da ga ne napadamo u NAŠIM novinama. #INfahrud2018
Ako neki ne mogu ni zakon predložiti u FBIH radi veta Srba niti mogu biti smijenjeni, e neće moći ni Srpska ! Ukoliko to ne bude urađeno neprijatelj Bošnjaka broj 1 BAkir(a) mora da prije izbora podnese ostavku i prihvati svoju odgvornsot !
A kako cete je osporiti? RS je drzava srpskog naroda. Vi cete izgubiti i status manjine jer ste bezobrazni.
RS JE GENOCIDNA TVOREVINA NASTALA NA 5000 MASOVNIH GROBNICA
@niceday: A jbacemo vam majku, eto kako cemo osporiti. Previse ste se uzdigli, smradovi. Zaboravili ste da ste jedva opstali '95.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mogu ga samo pokrenuti.... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
negirajte rs kosto oni negiraju genocid,nemojte bit mlakonje,vrijeme za novi dejton vratitenam nase,treci entite i podela sa krmadima nema zivota