Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo bosnjacku autonomiju u Sloveniji !!!!!!
Slovenija je srce Bosne 🇧🇦⚜️
Slovenija ima 1/3 Bošnjaka, tražiti Bošnjački entitet
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nek se Osmica izvine javnosti, on i njegovi medi su ovo sve izmisili.
Osmica vam je trn u oku svima...
Džaferoviću ne trabunjaj vidiš da će rat, nego nađite generala ili vojnog eksperta i platite ga nek pripreme plan za brzu intervenciju prekidanja koridora lijevog i desnog dijela tkz rs. Plan mora postojati nemoj da sutra ko muhe bez glave lutamo po tkz rs. Ovako za par sati prekinuti lijevi i desni dio onda zapadni dio da plati a istočni se možda i spasi bijegom u BG pašaluk
Ma sta imate pisati nama bosnjacima je stetu nanjela nasa politika. bit ce sta bude ako je ovo zacrtano već bit će tako.
Bosnjaci iz slovenije bi mogli organizovati proteste pred skupstinom slovenije,akoo su toliko velike patriote. A ne samo pametovati na portalima
Eee Slovenci... Za kaj ste bedaci?
Janša je srpski špijun
Ovako se to radi, a ne kao oni od juce ispred amasade
Prvo da se izvini što je uništio jednu od najjačih država u Evropi! Secesijom Slovenije je sve počelo. Da nije krenuo u udruženi zločinački poduhvat i otcijepio Sloveniju, ne bi ni jedna druga republika to uradila i danas bismo živjeli u zajedničkoj zemlji bez zatucanog nacionalizma, sa 140.000 ljudi više i bez 4.000.000 izbjeglica...
Dirljivo ali naivno. I bez secesije slovenije bi pocelo. Sjeti se gazimestana.-..
Sta ba bošnjacka. To se treba zvati bosanska kulturna zajednica. Ima u Sloveniji i drugih naroda koji vole bosnu. Hebo vas alija i bosnjaki.
Ti si isto nekad bio Bosnjak samo ti to profesori istorije/historije nikad nisu rekli.
E čuj Bošnjaci iz Slovenije?? Valjda slovenci bošnjaci...
Vala su i Bošnjaci dokurčili sa upornim traženjem izvinjenja od svakakve mrake. Jebeš izvinjenje kad ti već naprave štetu. Zašto se traži izvinjenje od katila, nema ništa od izvinjenja. Svoj život i svoj ponos uzmi u svoje ruke.
bojkot slovenačkih proizvoda i za mjesec će poćeti cviliti
svakako je bosma lakrdina od drzave
molimo slovence da se suzdrze od nasilja,ovih dana ocekuju se vojne vjezbe bosnjacke armije okolo ljubljane,budite mirni,rata nece biti.hvala.
Čuj, živi u tuđoj zemlji i hoće da kroji njenu politiku, sve napolje pa neka od Bakira traže da se bori protiv organizovanog kriminala i korupcije, pa će ONDA BiH postati interesantna i draga i onima van nje!
Jel itko pita nas Hrvate iz Hrvatske? Pa nas velika većina bi bila najglasniji protivnici ikakvog pripajanja tih dijelova HR. Uništit će nam i ovo malo kulture i sekularnosti što nam je ostalo... Malo generaliziram ali znam ih puno i od 100 njih 95 su takvi
Vi nemate pojma,vaši nisu pobijedili 95. u Hrvatskoj.
Kakva moralna steta.????.Sutra cete opet pred Slovensku ambasadu i trazit vizu...neserite vise...???Jeli bosna oni pripadnici Isila danas pred ambasadom jeli toj bosni nanio stetu????