Rezultati ankete UNDP-a u BiH
0
Bošnjaci pesimistični u vezi financijske krize
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno genijalci u UNDP-u, pa koji kreteni tamo rade da prave ankete medju stanovnicima BiH i prije nego sto im daju odgovore pitaju za njihovu nacionalnost pa Bosnjaci misle ovako, pa Hrvati onako, a Srbi drugacije od ove dvojice. Ma zacepite vise i okacite svoje glupe ankete (napomena do sada svaka anketa UNDP-a bila pucanj u prazno)! Veca je budala neko kao ja ko uopce cita ove UN gluposti!!!
Ti koji su OPTIMISTICNI, porucite im da dolazi otrijeznjenje. To ce otrijeznjenje pogotovo pogoditi Hrvatsku na ljeto. EU je sva na koljenima.
po ovome ispada da su neki navikli da se uzdaju u svoj rad a neki u donacije
Ova anketa je vrhunac gluposti! Neviđena glupost, ali neviđena! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
e svaka čast UNDP! stvarno ne znam šta bismo da ne znamo ovu informaciju. odlično,samo nastavite sa \"radom\" ma vi ste genijalci. svijet i bosna bez vas ne mogu.