Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj nikako ne skida onaj kisni mantil.
to Covic misli ali nek svoje misljenje zadrzi za sebe jer mu ne pije vode....
kriminalac - fasista all in one
jako mi je zao sto nemogu da dam svoj glas kome bi htio zbog izbornog zakona posto sam iz rs a sta mogu .pa predsjednik hrvatske je sdp stranka da ga nisu slucajno izabrali bosnjaci a ti covicu si dobro prolupo ali nema veze svakako uskoro idete svi vi nacionalisti u proslost pa se tamo gurajte a nama trebaju bolji judi poput zeljke valjda ce mo i mi iz rs jednom moci da biramo a ovako sretno od srca za covjeka
HRVATSKA STROJNICA O HRVATSKOM RAMENU, HRVATSKA LISNICA U HRVATSKOM DZEPU, A BORJANA KRISTO U PREDSJEDNISTVU I MIRNA HERCEGOVINA !!!
Željko-predsjednik BiH, svi ostali su nula. SDP-do pobjede! Gospodo Hrvati, eto izaberite vi bošnjačkog članapredsjedništva, pa da budete rahat. jadni vi, ne vidite šta su vam dušebrižnici iz Kra-De-Ze uradili. ili mislite da su i za to krivi Bošnjaci? nismo mi opljačkali \"Soko\", već vaše Draganče. li vam bošnjaci kradu u HP-u ili Eronetu? jadno, da ne može biti jadnije. a lopine iz SDA i SBiH su pravi parnjaci za ove, ali neće još dugo..
Ma problem je vaš pto sve gledate kroz nacionalnu prizmu,poslije presude suda u Strazburu,članovi predsjedništva se neće birati po nacionalnom ključu. Naravno,glasam za Željka Komšića a pošto će On dobiti najveći broj glasova građana BiH On je za mene Predsjednik Bosne i hercegovine a druga dvojica su zamjenici.
mrs konjino ti ces mi reci za koga cu glasati. blizi vam se kraj nacionalisti. crveno vam se pise 3. oktobra.
!0 % stanovnistva jedne nezavisne i suverenw zemlje nigdje na svijetu nisu konstitutivan narod vec nacionalana manjina i kao takvima treba omoguciti najvisi oblik kulturne autonomije ,sve drugo su bajke za malu djecu...
A što misliš da se Hrvati moraju pretvarati da su za HDZ, evo ja pljujem po HDZ-ovskoj bandi gdje god stignem i ne bojim se nikoga. RAT MAFIJI.MI ILI ONI
DRAGANE VIDIM DA SI SE FINO UTPIO U CRVENI MILJE U POZADITI radi guza aaaaa ???
hrvoje,a jesi li ti 100% siguran da hrvati ne glasuju za komšića,pa budaletino da ti pojasnim,ima i srba koji će glasovati za komšića,onako čisto što su sdp-ovci,ima hrvata koji su crveni u duši,ali se moraju pretvarati da su hdz-ovski orijentirani,ZNA SE zbog čega,možda najmanje bošnjaka glasa za komšića???
@corvus Hrvati trebaju birati svog predstavnika. Hoće li to biti HDZ-ovac ili netko drugi, ili treći nije tvoj problem. Ako volite Komšića izaberite ga kao bošnjačkog člana predjsedništva, nije nikakav problem. Problem nastane kada hrvatskog predstavnika biraju Bošnjaci. Znači poanta je u tome tko bira, biraš li sebi ili ti predstavnika nameću hegemonisti. No već ste dokazali da nemate kapacitet za shvatiti, pa ću samo zaključiti sa možete kako hoćete, ali ne i do kad hoćete. Uskoro razlaz, a vi se čudite kako nitko neće sa vama.
znaci samo HDZovac je Hrvat...? haha... kakvo unilateralno glupo i diktatorsko misljenje ...j*bote this is ridiculous
Covicu, fasisto, necete uspjeti u nacionaliziranju naroda. Ja cu za Zeljka!