Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci udruženi!
Za uvrštavanje zakona glasalo je 8 delegata iz HDZ-a BiH, HDZ-a 1990, SNSD-a i SDS-a. Svi delegati Bošnjaci, njih šest, bilo je protiv. Naime, Želimir Nešković (SDS), delegat u ovom domu, ponovo je zatražio da na dnevni red današnje sjednice Doma bude uvršten prijeldog zakona o Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine koji je ponovo uputio u proceduru prije nekoliko dana.Ovdje se vidi da SH SAVEZ ,BESPRJEKORNO FUNKCIONISE...Da du Trojaneri Kolateralna Steta.
Ionako ademovic se ne pika jer sda i sbih imaju 4 delegata
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo Sefik, Bravo svi iz kluba Bosnjaka. Prvo🇧🇦 pa sve drugo
Super, niste se složili sa predloženom odlukom, to ste dokazali vašim napuštanjem sjednice. Molimo vas, u ime naroda, idite do kraja, poduzmite nešto ne ostajte na tom. Prijavite ih tom istom sudu, za svaki kriv postupak ili pogrdnu riječ ! Neka naše pravosuđe radi, neka donosi odluke. Ako ništa ne poduzmete, bit će da se ne može ništa sa vama dogovrite.
Bosnjaci 5 za preko 50% Srbi 3 za 30% Hrvati 1 za preko 10% Kraj priče
Nema ustupaka razbijačima BiH.S njima ne treba razgovarati, oni su odavno trebali u zatvoru biti.
Prvo ukinuti entitete a onda razgovarati o stranim sudijama
HDZ i SDS su fasističke stranke SDA je demokratska.Zapamtite botine to iako pokusavate pricati pricu kako su svi isti provodeći agendu SANU-a.
kako su bosnje glup narod, vecinski bosnjaci preglasaju ih manjinski narodi, to sam ima u bih
Ko mi nesto pocne palamuditi protiv kandidature Željka Komšića nek mi se nosi s očiju.
E kako je lijepo kad te preglasaju, došle su 90-te iz dupeta u glavu. Samo napuštajte, ne morate se ni vraćati.
Bih treba na hard reset
SDS, HDZ, i SDA su morali biti zabranjeni posle rata. To je isto kao da je hitlerova stranka posle rata izašla na izbore.
Poceli su sa agresivnim potezima u nastojanju da se razbije BiH. Poceli su rsovci zajedno sa nazovi hrvatima da se igraju vatrom.
hdz i snsd uzp, majci svojoj muževi bili!!!
Pod jedan, zabraniti svaku raspravu dok se ne zavrse svi predmeti koji se vode pred sudom sada i provedu sve presude evropskog suda za ljudska prava. A onda, pod dva, zamijeniti sud sa 10 sudija: 5 Bosnjaka, 3 Srbina, 1 Hrvat i 1 Ostali i donosenje odluka prostom vecinom. I na kraju, pod tri, zajednickim snagama napenaliti Herr Shit-a iz zemlje i zabraniti mu povratak dozivotno...
Na kraju, ako Hrvati vec gledaju u "slovo Dayton-a", onda po Ustavu BiH i presudama EU suda, Ostali su u rangu konstitutivnih naroda, pa onda prema tome ugraditi ih u svaku poziciju u BiH (Dom Naroda, clan Predsjednistva, broj sudija... sve kao i za sve "konstitutivne"). Svo popustanje nije urodilo plodom, samo smo uzgojili zmiju u njedrima, Putinovce, Plenkovicevce, Milanovicevce, Vucicevce...
Kome da vjerujem ako neću vjerovati stranim sudijama, ovim domaćim lopinama koji su opljačkali sve uzduž i poprijeko njima bi trebao vjerovati??? Ma hajte molim vas
Bošnjaci čine više od 50 posto stanovništva plus ostali građani i građanke što je preko 55 posto, zašto 3 ? Zašto ne realno 4-5 jer tako i porez plaćamo.
50% 2013 godine, danas jos vise