Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sakrili ste komentare na članak o ubijenoj djeci u Vitezu od strane tzv. ABiH, baš kao što skrivate i ubojice već 28 godina. Gdje je Komšić na obilježavanju? Gdje je silovanje člancima po cijeli dan i tri dana ranije?
Pripadnici HVO-a 17. jula 1993 ubili su tada u Vrbanji 45 civila Bošnjaka, starosti od 19 do 82 godine, a zločini nad Bošnjacima počinjeni su i u naseljima Vrpeč, Crniče, Donjići i Čaušlije. Jedinice HVO-a imale su i logor u prostorijama motela Akvarijum u kojem je prisilno bilo zatvoreno još 46 osoba. Zatočeni Bošnjaci, djeca, žene i starije osobe, bili su žrtve različitih oblika zlostavljanja
Nikad necemo zaboravit hrvatski profasisticki UZP tkzv. hvo, vojske koja je ispekla bosnjacku bebu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nikad ovdje bolje nece biti, ko je imalo pametan otisao je ili ce otici.
Mene samo zanima kakve veze imaju ova mala djeca naprijed sa ratom tokom 90tih u BiH? Čemu ih to ovi roditelji uče? Ništa goreg nema nego kada se djeca uče nacionalizmu od malih nogu.
Ma to se trazi. Uvali djeci zastave i vodaj ih po stratistima kad nemas nista drugo da ponudis. Jucer obiljezili jedni svoje, danas drugi, sutra treci i tako u krug. Sto bi rek'o Bajaga, "Godine prolaze, mi gledamo." Veliko hvala nasem tuzilastvu i njihovoj azurnosti. Zahvaljujuci njima, ova zemlja je raj za neljude svih boja i dezena.
Bavljenje prosloscu je najbolji nacin ubijanja vremena! Okrenimo se buducnosti, a ne samo o onome 'ko je koga, a jos ova mladez naucena pogresno od roditelja da od malena mrzi sve koji nisu kao oni! Za poginule se molite, a ne paradirajte da se dokazete na skupovima kao da ste "prave" Bosnje/'rvatine/Srbende!!! Stoko!!!
sve neki mladi koji tada nisu ni rodjeni bili
Uhvatite se posla
Hajde Nino Raspudiću javi se u Saboru za riječ pa isto progovori o ovome nositelju europskih vrijednosti
Ma ja a omladina ode a vi u krug za 5 godina te stvari neće imati ko obilježavati
Naročito se tih zločina iz ‘93 sjećaju ova djeca sa slike rodjena cirka 2001-2. Tuga je u šta nam se život pretvorio a naročito njima.
Jel ovo izjednačavanje zločina s Hrvatima u junu mjesecu
Odvojiti kukolj od žita,je dobra stvar.U pravoslavaca i katolika u kukolju ima žita,što i jeste njihov problem.Kada odvojiš kukolj,ostade malo žita.Nažalost,ali istinito.Sve govori kroz historiju da je tako.
Nije tako bilo kako ste objavili, budite nekad ljudi i objavite sta se zapravo desilo.
''Bošnjaci Kiseljaka sjećaju se strašnih zločina koje je HVO počinio u junu '93. godine'' A na slikama sve tinejdžeri.
Tkz. Teroristička armija HVO je držala u tom području mog dedu kao logoraša šest mjeseci. Konstantno ponižavanje, fizičko i psihičko uništavanje. Brutalni su bili prema njemu. Opet se vratio na svoje, podigao kuću i umro u tom mjestu. Nikad zaboraviti šta su Bošnjaci prolazili kroz taj kraj i pričati istinu. BiH nije samo Sarajevo i Istočna Bosna!
A bosnjo i dalje ostavlja hiljade maraka kupujuci svercovanu robu u kiseljaku.
Ajd sad malo opiši i dešavanja u i oko kaknja i protjerivanja 14000 Hrvata. Da,i obriši ovo dok se budeš smješkao!