Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e,dzamila u cemu ostariste.
tu svi nešto pišu ja sam hrvat, ja sam bošnjak.da vam pravo kažem ja ne znam šta sam, muslimanka sam a dedo isto, al je hrvat. isto glasala za željka titu, ne znam zašto.drag je namo bio svak, i ante, dedo najvolio antu i tito, pa eto tako.
Zeljko je kralj!!!!!!! Tako je kako treba biti, po prvi put!!!!! Ne zanima nas njegova vjeroispovjest, Zeljko je covjek i zato smo ga birali!!!! Fuflajte ga ogorceni fasisticki luzeri!
Zeljko je dobio vise glasova nego sto ima hrvata u BIH, vi ste manjina dosta nam je sto se sa Srbima ne mozemo da dogovorimo jos nam i vi hrvati sad pravite probleme, ima vas 10% treba vam ukinuti konstitutivnost i svesti vas na manjinu, pa ima vise Srba u Hrvatskoj nego Hrvata u BiH pa opet nisu konstitutivni narod.
dostojanstvo...kako to GORDO zvuci!!!
cojk je u pravu 100 % hajte vi svojim putem ostavite vi nas sa nasim lopovima da nam uzmu i ovo malo dostojanstva sto nam je ostalo
nazalost u pravu si. izbor Bakira i Komsica je najveci autogol za BiH. 3 entitet je ovim cementiran. moje zelje su jedno ali ovo je realnost. 1990-2010, puno 3,14zdarija se dogodilo i nista nismo naucili. y.e.8.at nas!
Računajte Vi na građansku opciju koliko želite, TREĆI JE PREDVRATIMA. NIkada, Nikada Nikada nećemo podržati ovakvu BiH. Radite grešku koju su u ex jugi radili Srbi, a znamo kako je Juga završila. HERCEG BOSNA je budućnost
samo sto ce Komsic i dalje u Z.Hercegovini biti PERSONA NON GRATA (ukoliko doticni razumije znacenje ove fraze, jer se bas nije proslavio u \"60 minuta\" kad ga je B.Izetbegovic isprovaljiv\'o hahahahaha)
Zeljko Komsic je predsjednik svih Bosanaca i Hercegovaca, a ne samo jednih,drugih ili trecih
Čoviću i ostala bagro iz HDZ-a ( Mijo Krešić, Ivo Andrić Lužanski) mamu vam vasu pokvarenu. Ne mozete vise nikada dobiti moj glas. Oj bože gdje mi je pamet bila prije 4 godine kad sam glasao za ove budale. ONI najmanje rade u interesu Hrvata to neka svima bude jasno. Koji je to ološ i kave sve podvale rade poštenom svijetu to je da se skameniš.
U cemu je problem? I ja mislim da je Komisic odlican politicar. Covjek radi stvari za buducnost svoje drzave a ne vezuje se za neku ruznu proslost i ultranacionalizam. Svaka cast i njemu i svakome ko misli na narod!
Dragan ko foka. Ja sam ljudi prije bio clan HDZ-a ali kad sam uvidio prije 3 godine koja je to bagra i koliko rade na stetu prije svega nas Hrvata pa i ostalih građana. Zato sam sada dao svoj glas Komšiću jer ovi lopovi mu nisu dostojni ni obrisat noge.
ja sam hrvat i glasao sam z Komšića, sa ponosom!!!
vidice te kad hrvatska udje u evropsku uniju ,HRVATI CE VAM DOC GLAVE O RAVNOPRAVNOSCU HRVATA KOJEG SAD NEMA ,,ZIVI BILI PA VIDILI!!!