Neadekvatna uporeba jezika
0
Bošnjaci diskriminarani u školama u RS-u
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha u \"solama\", izgleda da je autor ovog teksta pohadjao skolu u RS-U!
Radojcic je crnogorski cetalj koji bi se za poziciju i fotelju svakom uvukao u guz.cu ,ato trenutno najvise radi Dodiki,te im je obojici lijepo.Sigurno je da su Bosnjaci u rs u svemu diskrimisani.
Sta ce jadni. Bosnjaci diskriminirani, Hrvati majorizirani, Srbi demonizirani. A normalnu raju niko ne spominje dok jedva spaja kraj s krajem i pokusava da prezivi u ovoj ludnici.
Bohsanski jezhik imha punho slohva h
OBAVEZNO izbaciti nepostojeci jezik iz Bosne (bosanski). Samo uvesti kakav je bio ranije SRPSKO-HRVATSKI. Jezik sa jednim h vise u rijeci nije jezik nego nakarada iz zatucanih provicija.
tako mi alijine multietniĆnosti..... matrix iz islamabad-sarajeva hoce da napravi novo sranje..... u ruandi. kolko znam, prije rata ne bi ni vehabija oko mene, a ni bosanskog jezika.... a sad.... ovo moje sarajevo je pravi islamabad!
Ahahah.....Pa u kojoj školi u fbih ima srpski jezik? Koliko znam postojao je samo srpsko-hrvatski, a bosanski jezik nikada nije bio...To je isto kao i što Crnogorci hoće crnogorski ali im ne polazi za rukom, čak je i EU rekla NE.......
Jesu li ovo Bosnjaci majorizirani? Aaaaaaa sve se vraca sve se placa. Pozdrav iz europskog Mostara
“Postoje dvije vrste ljudi koji naseljuju Zemlju: Oni sa mozgom, ali bez religije, i oni sa religijom, ali bez mozga.”
JA SAM BOŠNJAK I DISKRIMINIRAN SAM U SRED SARAJEVA !
Kakav bosanski jezik? Pitajte mame i tate kojim su jezikom govorili do \'92. Jos malo pa ce svaka mjesna zajednica na Balkanu imati svoj jezik.
Nema ljepse knjige od Kur\'ana niti bolje vjere od Islama
ja mislio resid, papin ucenik, valjda mu ovo brat :/
Teks ! Sigurno da i te rijeci treba koristiti jer su sastavnice Bosanskog jezika.Mozda je ispravno,,Snaja,ocu.oraji, Oraovac,odza. oladi itd itd.To tvoji godinama koriste,svakom svoje.
Gosin Shefqet, jedno je sigurno, a to je da djeca nezavisno od nacionalnosti, sigurno imaju BOLJU nastavu nego ona u Federaciji. Ciao!
I na Sarajevo-x je neadekvatna UPOREBA jezika.
Haha da necete mozda da uvedemo rijeci lahko, mahrama i sl?