Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode nasa prima govedina a nama ce uvalit radioaktinu govedinu sa cernobilskih pssnjaka prepakovanu u Poljskoj made in EU.
@moskripajdoman Pa jbg nismo mi izumili taj patent vec kopirali od drugih.
Znači odoše goveda iz BiH, pa ko će ostati u politici? :-))
Dobra fotografija, zar nisu mogli naci kakvu fotografiju kamiona hladnjace... Osim toga, "svjeze meso" ... Ti mene u mojim kuruzima a?
Dvije rečenice za ovakvu vijest! Dvije rečenice! Bravo urednici!
koji naslov bog te mazo. "Bosni i Hercegovini odobren prevoz svježeg mesa goveda preko teritorije EU" hahaha Valjda je normalno da se kaze: BiH odbren prevoz svjezeg govedjeg mesa preko teritorije EU. Sve copy and paste ist naslov na dva tri mjesta.
E sad aerodromi izgubiše posao
Inace ne komentarisem bas politicare, niti ih dozivljavam bas, ali ovaj cika Sarovic kao da radi svoj posao. Moglo bi biti nesto od njega.
Izvezite i milojka..
Izvezite i milojka..
strašan je taj izvoz.
Pored odliva mozgova sad zvanično imamo i izvoz goveda, to je neka vrsta klistiranja BiH...
što ste morali tražiti dozvolu, došli bi Rusi avionom da prevezu.
Eto propade kargo biznis aerodromu Tuzla i Banja Luka.
prirodno meso je jako skupo. ovdje ispada da su se oni smilovali iz EU pa dopustili a stvar je obrnuta. da si kojim slucajem rekao ,, ne moze ,, molli bi te na koljenima da im to prodas.
Ovo znaci da ce se meso prevoziti kamionima hladnjacama jer je puno jeftiniji prevoz, aerodromi su zavrsili sa prevozom.
Neka sveti duh boziji Allahu blagosilja prevoz svježeg mesa goveda, blagosiljan nam on bio, Allahu akber, Allahu akbar. Sveti Allahu, hvala ti.
Imaš kakvih dova za prodat pojeftino?