Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od tada CUPKAMO u mjestu
nek ti je lahka zemlja bosanska!!!
Nije postojao nikakav "STJEPAN", nije postojao ni "STEFAN", ali jeste postojao "STEPAN" Tvrtko Kotromanic.
Tvrtko I je bio sahranjen u Crkvi sv. Nikole u naselju Mile. --------------------------------------------------- Koji kreten, koja budala ovakvo nesto glupo i idiotski tvrdi?
Ukratko, Bosanski Kralj je bio Kralj Srblja (Srba), dok obrnuto ne vrijedi. Vodio je sve zastave u Bosni i nije ih odvajao na ove i one, zato je bio što je bio i postigao što je postigao. (pouka svima nama) Između ostalog vješto je manipulisao s onim što je imao sve vjere kod sebe i mogao je gdje hoće i kako hoće, jer je imao unutrašnje jedinstvo. Nije islam došao sa Otomanima, nisu katolici oduvjek tu, nisu ni pravoslavci ni bogumili i NISMO Slaveni. Neću više nabrajati, ili iskonski znaš, ili ne...
crni Tvoja borba ti je donijela 15% kako ti mislis i kazes bosne,do oluje.Ostali 8% ste dobili na guzovejjer ste svjetski prvaci u kuknjavi i sadakanju,u vrijeme rata kao i danas. Na teritorijI BIH gdje ja zivim tvoja bosna na srecu, nema nikakvog uticaja,a ruku na srce nit ja nemam pretenzija nit namjeru gradit buducnost sa tih vasih 24%turkistana.
pitajte tvrka jel su postojali bosnjaci tada >>>????? imate veliki problem sa identitetom....izmisljate istoriju a svi potajno znate sta su vam dedovi bili
Mislis mirne mu kosti,rasuli ste mu drzavu,slavite za oslobodioca coveka koji mu je praunucad p0kla0??eh jarane,hoce li tvoja unucad slaviti Ratka Mladica? i Karadzica?? Koliko je to ostalo u narodu vasem ,od mitova,legendi vezanih za tu srednjovekovnu Bosnu?..pominju li se u bar malo??
znači tvrtko je bio bošnjak koji je mlatio srbe i hrvate,svaka čast,svi smo mi tvrtko samo su nam imena i uvjerenja drukčija,al srce je isto
Bosna nikad nije bila Hrvatska Mi nismo bili katolici nego smo imali svoju crkvu bosansku a sada smo Muslimani tj Bosnjaci.!DA nam je sada neko ko tvrtko
Kralj Tvrtko je krunisan u manastiru MIleševo , opština Prijepolje 1377 . god kao kralj Srbljem, Bosne, Pomorja, Humskej zemlje, Donjem Kraja, Zapadnih Strana, Usore i Podrinja.
Ovo je pravo cisto nase
@crni Potpisujem sve jarane sto si napisao,od rijeci do rijeci BRAVO!
Borismo se i izborismo i sačuvasmo sveto ime Bosna ! Borismo se za ono za šta su se borili i bosanski kraljevi i iste simbole njihove sa ponosom ponesosmo .A vi ? Pod simbolima i zastavama vjekovnih bosanskih neprijatelja,vječno poraženih okupatora Bosne ! Pitaš se ,primatu šta ja imam sa Tvrtkom.Imam istog neprijatelja i imam srce bosansko.Tvrtkove su kosti mirne jer se ja izborih da leže u njegovoj zemlji,a ne u Hrvatskoj i Srbiji.Ostade Tvrtko na svom kao i ja.Eto pavijane i to mi je zajedničko sa Tvrtkom i svim bosanskim kraljevima.Zar ste stvarno mislili da će Boban i Šešelj pobijediti vitezove zaklete Bosni i Tvrtku ?! Probaj opet,pa opet,pa sto puta,isto ti se piše ,KUNEM TI SE TVRTKOVIM KOSTIMA !!!!!!
Proizvod turske vladavine ?! Kako si načitan majstore.Vjera je došla sa Turcima,a ne ljudi .DNK Bošnjaka to egzaktno pokazuje.Nisu ni kršćani sletjeli vasionskim brodom na zemlju,nego su bili Jevreji ili mnogobošci pa uzeli novu vjeru.Eto tako su i Muslimani bili Jevreji,mnogobošci i kršćani pa uzeli novu vjeru.Nije sramota biti vjernik bilo koje vjere,nije sramota biti ni ateista,ali je sramota biti glup !!!!!
Krstio se ,kaže ovaj gore,u Mileševi.Da,pa ? Kao sad zbog toga nije bio Bosanac ! Otac vašeg najvećeg sveca Svetog Save bijaše katolik.Po tvojoj šovinističkoj logici je bio Hrvat.Evo ti istina kad prizivaš istinu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve je to lijepo ali danasnji BiH muslimani nemaju apsolutne nikakve veze sa njim jer su oni obicni proizvod turske vladavine .