Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fala ti bože
@le_civor ... haha. jedva i taj dan dočekašmo. :)))
Makarska na aparatima....
OK je to, nego kada ćemo dobiti direktnu avio liniju Sarajevo-Brisel???
Super, ko može neka posjeti Bahame!
...e to je to...nakon 20 god. da nas krene...
Nadam se da će nam sad pojeftiniti smještaj na Bahamima, da ne bi isli na ˝obdan˝više :)
Odusevljenju nigdje kraja, odoh uplatiti godisnji
Prosječan BH građanin nema dovoljno para ni da pošalje paket težine 1kg u tu zemlju, a kamoli da je posjeti. Još jednom hvala političarima koji su napravili najveću sirotinju od nas u Evropi.
treba li viza? Evo ja vec spakovan samo da krenem
Ne znam zašto su zabranjeni komentari na članak o Biseri Turković? Razumijem kad se zabrane komentari na plaćeni oglas, ali Biseru imam pravo komentarisati, ona je javna ličnost koju plaćamo mi građani.
A Djevičanski otoci, Belize, Butan, Džibuti, Fidži, Gambija, Istočni Timor, Kiribati, Lesoto, Maršalovi otoci, Nauru, Palau, Salamonovi otoci, Sveta Lucija, Sveti Toma i Prinsipe, Trinidad i Tobago, Tuvalu. Jesu li uspostavljeni diplomatski odnosi i sa njima?
uh koji kiks izvinjavam se
Napokon
Mogu ih samo na slici gledat
To je bio važan korak. Jel ko čuo Bakira da priča o reformama koje želi sprovesti da bi se ušlo u EU? Nikad. Ali redakcija kliksa dobije nalog da se javi akcija u bahamima
Rijana čuvaj se eto me
Rijana je sa Barbadosa.
Ovo je mali korak za Neum ali veliki za Bahame