Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u državi u kojoj zdravstvo vodi babica sa sumnjivim indeksom čuda je da iko preživi
@BazniekDokta Srbija je 47. na svijetu mi smo treći.
Jedva cekam da odem iz ove vukojebine u kojoj nece biti napretka ni u narednih 300 godina, svakih 50 godina su ratovi na ovim prostorima... Bolje je i baustela i pranje ghuzica od najboljeg posla u BiH. Svi su bolji i Hrvatska, Slovenija a da ne spominjem Austrija, Njemacka, Holandija itd...
Koliko od tih urmilh su imali slab imuni sitem od puno kafe, cigara, bjelog kruha, visokog tlaka, visokog kolesterola u krvi, secera, depresija, jednostrane i nezdrave ishrane, slabih zuba itd.itd. koliko njih nije mozda ni znalo sta je to imuni sistem.
Ovo je ponovo napad na Bosnu,patriotizam,Armiju BiH,branioce,građansku državu,zlatnog ljiljana,Sebiju i Bakira,diplome,uzgoj malina kao put do nabavke respiratora,multietničnost Sarajeva itd.Zabranimo umiranje od korone da bismo dokazali da imamo narodnu vlast koja se brine za svoj narod.
Ukinuti odmah skole i fakultete, uvesti strogi lockdown znaci zatvaranje trznih centara, javnog prevoza, teretana, ma svega osim apoteka i marketa. Sa stokom ne mozes drugacije samo silu razumije jer evo i danas svi su jedno na drugom po kaficima i slicnim mjestima. Uvesti obavezne maske svaki put kada se napusti kuca, i na otvorenom i zatvorenom. Niko da ne moze uci u zemlju bez pcr ili antigenskog testa
Čestitke KCUS a i svim ostalim zdravstvenim ustanovama na ostvarenom uspjehu. Nije bilo lahko doći do ovog rezultata.
peru nam mozak nekim statistikama...lazu
Ali isto bi tako trebalo biti iskren i napisati da je bih prva u Evropi po ljudskim slobodama stoga se tiče korona mjera
U Australiji pravi fasizam...Skoro godinu dana lockdown, opet 1000 mrtvih (I nevidjen pritisak za vakcinu) . I opet svaki dan stotine novih zarazenih?
...a iz KCUS kazu da to nije tako. Dzelati!!
U Bjelorusiji po zakonu pedofile osuđuju na smrtnu kaznu pucanjem u potiljak.I to u vrlo kratkom roku nakon što se utvrdi krivica.Na desetine pedofila je ubijeno samo ove godine.Tu im skidam kapu.
Mi smo stara populacija slabo omladine na 3miliona 500.000 penzionera jbt
Kome god je Bjelorusija uzor treba mu doć na kućna vrata, pokupiti sve stvari i prvim avionom deportovati kod diktatora Lukašenka, a kad budu dolazili ovdje ili njemačku treba pucat na njih, šta idete iz puzlerove rupe kad vam je dobro kod tog diktatorskog kojota sa velikom kapom!
Ne zato sto je korona toliko smrtonosna nego zato sto nemamo strucnog kadra, svi su otisli
hajde makar smo u necem prvi!
Iskrene čestitke za 1.mjesto.
Barem smo u Evropi
Zahvalite sebiji i fadilu na respiratorima.. hocemo li se ikad dozvat pameti, sve ovo treba protjerat u pm