Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogana SDA i SBB nastavljaju rasprodaju drzave. Potpisali su sporazum gdje kompletan sjever Bosne i sve zapadno od Mostara prepusta Hrvatskoj pod zracnu kontrolu.
Hrvatska će i dalje nadzirati značajan dio bh. neba https://www.youtube.com/watch?v=a1QYXLerNzY
@SlucajZornic ... tim bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAPRIJED BOSNO NAPRIJED HERCEGOVINO!
OBMANA - ne samo sjeverozapadni dio, kontrolisace druge susjedi i istocnu Hercegovinu te dio RS entiteta: https://www.youtube.com/watch?v=a1QYXLerNzY
@Orwell Opet kontrolisu oko 75% BiH neba. Samo mali dio iznad Dubrovnika ne kontrolisu i gore Unsko Sanski kanton gdje se malo prodire u RS.
I sta kad neko ne ovlasteno leti nasim nebom ce mu psuju majku preko radio prijemnika?
Oni ce i ove kontrolore primat stanacki! Narednih godinu Dana ja ne letim :)
Ma i da ne kontrolisemo, Elmeemi
Sto sam letio,letio..
vidi mu na desktopu OS Windows XP.......ccccc....... :(
Ako ne vjerujete ovome sto pise Mostara71974, pogledajte jedan klip, koji je jucer objavljen na portalu Al-jazeera Balkans na ovu temu. Direktor BHANSE, koja je nadlezna za kontrolu neba BiH je Davor Primorac, bolje poznat kao zet Dragana Covica, a Ministar komunikacija i prometa sada je u Vijecu ministara BiH Sasa Dalipagic iz Mostara, koje je ministarstvo omogucilo da Hrvatska dobije ovo o cemu pise Mostarac 1974, naravno na stetu BiH.
Dakle niko nikud. Ima mi mali od dajdže, sposoban, igra igrice, zna na kompjuter, on će to navodit ko veliki.
Joj kad sad krenu udesi heheh Salu na stranu, vrijeme je i bilo da preuzmemo dio svog.
Meni se ovo ćuje nanos, nemre se podnijet. Zagreb i Beograd svakako nas meru nadgledat iznad 11 tisuća metara, a ispod Banja Luka se pita. Jope ga dudlamo. Ne prićaju se đaba vicevi onama.
Odlično. A u slučaju nekontroliranog upada sumnjivog aviona u zračni prostor BiH, poslat ćemo dronove na aaa baterije od 1,5 V, naoružane praćkama dometa 3 m. Nekada smo imali tvornicu borbenih aviona u Mostaru, koji su mogli braniti nebo BiH, a sada imamo 3 medvjeda koja otvaraju klupu u Ljubljani.
Busom ću ja u buduce dok se malo ne slegne
Iskusni kontrolori koji bez stele nisu mogli biti primljeni. Opcepoznata farsa od konkursa prije par godina. I naravno razlog farsi je bila cinjenica da su se morali uhljebi primiti jer su nesposobni da sami ista stvore. Logicno,nece posteno podijeliti radna mjesta gdje su plate par hiljada maraka.
Pisali ste o tome a sada ih pominjete kao iskusne kontrolore. Zamajavali sirotinju da je test posten i da samo najbolji mogu proci i da imas pravo samo jednom u zivotu test raditi koliko je to objektivno i.ozbiljmo.A svi znamo da to nije tako.
Na visini flight level 350 😂 To je visina 35000 stopa. (10,6 km)
Napokon