Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstavnik hrvata u predsjednistvu Komsic na aparatima
A sa Srbijom ništa?? Axaxaxaxaxa
Kada Vojska Srbije dolazi na Manjacu?
Nikaad :D
Znas ono kako kazu? 'Svi su cekali nekog izbusanog, izranjavanog, nasekiranog, pod PTSP-om na ivici sloma BIVSEG RATNIKA da uzme kalas i da pobije politicare..ili bar neke..ono 10 da ih naslaze'' JELDE? Eee pa ne moze tako!' Ne treba takav, NEGO TREBAS TI! i svaki koji ovo cita! Otvara se novo poglavlje..NEOPOGANJENO! Pravda za sve sugradjane.. oko mene pa.. i mene sa njima! Tako glasi START! POLJINE! ! !
Joj mene tih saradnji strah. I 1992 vezasmo zastave pa nam zabiše nož u leđa. Ne znajući da su već 1990 krivousta Truhliđan i smrdić Slobodan već napravili dogovor o podjeli BiH.
Krajina se ne bi baš s tim složila.
Cicibann pa sad je i Krajina skontala zašto su Hrvati ušli u borbu protiv Srba u krajini. Ne zato da im pomognu već da dođu do tkz svoje polovice BiH koja im je obećana te 1990.
Odbrana od Smrdhonja! Još Albanci i to je to!
Hrvatska i BH su imale uvijek saradnju u kljucnim momentima. Posljedni ratni zbivanja a i danas. Do Srbija najavljuje ozbiljan vojni rok,stalno se naoruzava...valja se uozbiljit😁😁
Sve Đenerali
bice to dobro 😂
sa Srbijom su vojne vezbe, ovo je samo papir da Oruzane Snage hrvatske mogu uci bez problema u Grude, Posusje, Siroki, Ljubuski, Mostar.. ovo ce izgledati biti kada bude treci
BiH i Hrvatska će imati vojne vježbe.. Điksoni na aparatima