Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad će 100.000 radnih mjesta
ljudi sta vam je ? prevara je ovo neke, cim Vucic suti i smjeska se
@Scotland pokusavate skrenuti paznju sa najveceg vanjskopolitickog uspjeha probosanskih snaga? Vama botovima se ne moze ugoditi ali je dobro da se sad cujete da svi vide da ste supljatori.zivjela Bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
šefik kad se potpisuje napiše izetbegović..kolko je nesposoban
Nema ti ništa od NATO-a, to je šuplja priča,....prije će nestat BiH nego će RS prihvatiti da uđe u NATO.
mašallah
Alah vas nagradio.
Kakav nastavak NATO puta ? Uci cemo za 100 godina, samo onda kada velikim silama to bude u interesu, iste ce to zavrsiti za sat vremena. Trenutno nemaju nikakav interes isto kao sto nisu imali interesa da zaustave rat '92. Ovo je samo ubiranje poena domacih politicara i prazna prica za javnost u BiH o kojoj ce se pricati narednih godina...
Merhaba NATO!!
SDP, NIP I NS u šoku i depresiji.
Na kraju ispade Bakir pobjednik , sve je uzeo , od kantonalne milijarde do ANP , naravno uz pomoc stranaca , na kraju ipak je onako kako AMerika odluci , tako je bilo i 92-95 , krkanje i borba i na kraju Dayton , Amerika ima pare i to je to a Privreda i RS i Federacijre ne moze bez kredita i para od MMF i svjetske banke kao i njemacke pomoci , realno niko ne bi isplatio penzij e i socijalu bez MMF .
bravo sda, ipak su ostali dosljedni
Ode i Bosna u NAto , Hvala Mile , zato je juce Komsic pustio jezik pa zajebaje Vulina
Zeljko izdajnice gdje je ANP. Rekao si da nema Vijeca ministara bez ANP. ANP-a nema, niti ce ga biti, a Vijece ministara formirano.Poslao si skriptu u NATO, koja je obicna sarena laza.
https://plus.rtrs.tv/
Sta rece NA TO NATO,svaka cast Mile Bosanac..
Sve ide ali bez ANP. Ali zbog toga se prave autoputevi za Beograd. Mali Šengen. SDA i DF srušili građansku koaliciju u Sarajevu a sad se ujedinili tako da SDA ne stoji sama protiv EU. Šta ono reče Kolinder... Šta god ona rekla sve je samo nevažno za BiH, jer se neide u EU. BiH možda uđe u EU kad nam Srbija dozvoli. Malo ćemo ih omekšati autoputevima.
Nesto se tu mulja...
Zašto uvijek mislimo ( zelimo ) da nekome prkosimo ili uz kapric nešto radimo šta drugoga vrijedja?Počnimo racionalno i sve obuhvatno za dobrobit sviju razmišljati.Zar je to teško ?Uci negdje probati kako je ,valja ostajemo ne valja izlazimo , i idemo dalje .