Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi zapucalo sutra garantujem da bi gore prosli nego 92 ge. Jer smo naivni i gluppavi i dalje
Nazalost nista nauculi nismo
Kljucno bi bilo zatvoriti granice da nema bjezanja vojno sposobnog stanovnistva.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zasto nisam iznenadjen prvim mjestom...
Srbija je Meksiko Europe
@gooUser pokusavaju da vas istrijebe? Kome ono presudise za genocid i istrebljenje neki dan? Mitomanski narode genocidni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najveću grešku u životu sam napravio što sam se četiri godine borio za ovu državu. Jedva preživljavam i sramota me moje djece za šta sam se borio, Pojeo govno i nikad više.
za srbiju je tacno ....skupilo se toga dosta od cukundede koji je oterao turke , od pradede koji je oterao austrijance , od dede koji je isprasio nemce , od oca koji je i amerima video ledja , a i ja sam, vala, spreman jer sprske zemlje valja ujediniti !!!
Nema daleko ces dogurat sine ti isti turci da su vas molovali izlizali bi se za 320 godina a gledaj sta ste vi uradili muslimanima nakon njihovog odlaska nas je 30 posto samo , prema tome mi necemo da zivimo sa vama jer vjeru nikada promjeniti necemo pa makar nas sve ubili .
…i opet cete ginuti radi mita , radi lazi , radi straha , radi bede “cojstvom” sto je nazivate. Svetska buducnkst je u algoritmu i biotehnologiji , sumnjam da ce roboti sutrasnjice prioritet davati lazima Kosovske bitke.
Na svakoj lsiti koja pokazuje nesto sto nije dobro nase zemlje su uvijek pri vrhu.
Djabe im svo naoruzanje na svijetu kad su zdepi, sta reci za mladice u starkama i farmerkama i oruzjem od vodovodnih cijevi kojim su potukli agresora Srce i mu.. čobani jedni !!!!
Kad je u BiH bila akcija da građani predaju oružje , badale su to i radile!
Kod nas svako na tavanu ima barem zolju hahahahahahhaha
Otkud Srbija u Evropi?
Na osnovu cega neko moze znat da u ovoj ili onoj drzavi ima vise nelegalnog oruzja kad nema zvanicnih brojki i kad oni koji posjeduju takvo oruzje vrlo dobro skrivaju isto..
saljem vam pozitivnu energiju iz zapada ako dode do rata
Da su Hrvatska i BiH imale petinu naouržanja koji su imali Srbi, do rata nikad ne bi došlo. Ali, Srbi su računali na vojnu nadmoć a zanemarili želju drugih da ne žele ostati pod srpskom čizmom.
Vi slobodno pucajte ja cu navijat iz Njemacke hahahhaa
ispod njemačkih guzova
User678865253 ispod njemačkih guzova
Kao prvo, prestanite da kukate o nekom ratu! Vlast nas ubija respiratorima i kriminalom, i kad im ustreba glasova oni spomenu neki rat-a vi se eto vidim palite ko sibice! 100 posto znate svi da je to suplja prica dok pune dzepove i opet se lozite kao poslednji mamlazi na te fore. Ko to nije spreman docekao rat? Kako senono napadose kolone vojnika, praznim flasama? Eto jedan primjer samo a ima ih mnogo. Ne znam, pitajte one koji su ginuli i sad ih nema, pitajte ih za misljenje..
Da ali samo ovde uhvate nekako covjeka sa 300 pusaka u necijoj vikendici! U srbiji svaka kuca ima dvocjevku, a ovde radi sverc i snabdijevanje zapada sa cijevima* Bosna je zemlja visokog rizika po pitanju terorizma, to ako ste iole pismeni mozete naci svuda. Prvi primjer je trajanje/dobijanje viza za ameriku, tu vam je sve jasno kao dan. Em kriminalci na vlasti, em inspektori umijesani i hapse ih za kriminal-jel treba dalje....
Rado Srbin ide u vojnike. Dva ga vuku a trojica tuku
Srbi naoružani pištoljima tetejcima