Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ga nisu odmah pritvorili sutra ga vidim u Srbiji zajedno sa svim ostalim koji su osuđeni i uhvatili se noge! 10 godina je u njegovom slučaju isto kao i doživotna robija pa nije lud da ostane, to što mu je zabranjeno putovati ga neće spriječiti da kao migranti pređe državnu granicu sa Srbijom bez pasoša! Samo u drugom pravcu...
Eeeee moj boško, umjesto da unučad držiš na krilu valja ti robijati
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Broj godina koje su servski mosntrumi dobili za agresiju i genocid je ravan nacističkoj Njemačkoj.
Pa fasisti na balkanu se nikad nisu srusili
Mi nismo oni i nikad necemo biti. Kontam nesto da sam znao da dobijaju ovako malo i ja bi klao i palio, al nesto u meni govori da ne bi jer nisam ni sad niti bi ikad. Umro bi od sramote da me neko naziva zlocincem.
Kakva sramota u servina, pa servin se ponosi genocidom.