Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko si ti da zboriš o RBiH. Bit če kako mi kažemo ili nikako jel ti jasno. -U-
SDS nosice fes ehheeh
Nije ga odavno bilo..., mile je imao \"zatvor\", kad je stigla sraćka, ćoro izašo na vidjelo dana, i gle čuda , odmah progovorio... aferim..
Bosiću naš dobri, nebrini ti ništa. Bolje bi bilo da povedeš računa o svom SDS-u koji od prve stranke u entitetu klizi sve više prema nekoj minornoj poziciji, jer Miletu držiš skute - slugo !!!
Ni ja nisam ( poput ostalih ) zadovoljan u potpunosti rezultatima izbora. Ali pitam se \"zašto smo svi mi izlazili na izbore ako volja nas glasača nije ispoštovana ?\" ... odnosno ovako: \"nigdje prije izbora nije određeno da ja imam pravo glasati samo za kandidata moje vjere, nacije, rase ...\".
Je.ba.ce vas Zlaja sve lagano. Samo polako :)
Dok je dva adezea i četri esa biće i Bosne srebrne dabrobosanske.
Hajde, pusti bolan, ne stucaj ljude, neka samo nastave kako su krenuli ti Zlajoguovi reketaši, atentatori lojanovići i crnokošuljaši i ostala fashistička velikobošnjačka bagra pa ne moramo da brinemo - raspast će se i PiH, a ne Vijeće/Savjet ministara...